Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Σάκης Αρναούτογλου: "Πιθανότητα λασποβροχής και...αφρικανικής σκόνης!"

Δείτε αναλυτικά

19 Μαρτίου 2020 21:49
Σάκης Αρναούτογλου:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για τον καιρό της Παρασκευής, ο οποίος αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλός, όπως και το Σάββατο.

Την Παρασκευή δεν αποκλείονται οι κατά τόπους βροχές, αν και γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές με λίγες νεφώσεις μέσα στην ηλιοφάνεια. Το ίδιο θα ισχύσει και για το Σάββατο, όπου η θερμοκρασία θα αγγίξει και τους 20 βαθμούς, αλλά ο καιρός αλλάζει τοπίο από την Κυριακή.

Αναμένονται λασποβροχές αλλά και ο ερχομός αφρικανικής σκόνης, όπως θα δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο. Η θερμοκρασία θα παίσει σταδιακά ανά περιοχές. Μπορείτε να δείτε εδώ και την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη.

Δείτε την πρόγνωση:

«Θα έρθουν βροχές και χιονοπτώσεις με αφρικανική σκόνη από…»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για τον καιρό των επόμενων ημερών και, ξεκινώντας από αύριο (19/3) προβλέπει γενικά ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα με αραιές συννεφιές και βροχές μόνο ίσως στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στην χώρα θα είναι δυνατοί στα 7-8 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φτάνει στο μέγιστο στους 17 βαθμούς. Δείτε και τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον... Μάρτη γδάρτη.

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 6-7 μποφόρ και ο υδράργυρος θα βρίσκεται στους 6-15 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιες θα είναι οι συνθήκες, με τους ανέμους να είναι πιο χαμηλοί στα 3-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 3-15 βαθμούς.

Την Παρασκευή (20/3) θα υπάρξουν επίσης καλές συνθήκες με συννεφιές μόνο σε ελάχιστα μέρη και τους ανέμους να πέφτουν στα 7 μποφόρ, ενώ μέχρι το Σάββατο (21/3) θα έχουν βρεθεί στα 5 μποφόρ. Από την Κυριακή (22/3) θα αρχίσουν συννεφιές και αφρικανική σκόνη να μεταφέρονται στην χώρα, με βροχές και χιονοπτώσεις για τη Δευτέρα (23/3), αν και γενικά στην χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου από το Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share