Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έρχεται χειμώνας - Ο Μάρτης θα γίνει... γδάρτης» - Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού και για την 25η Μαρτίου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

18 Μαρτίου 2020 10:53
«Έρχεται χειμώνας - Ο Μάρτης θα γίνει... γδάρτης» - Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού και για την 25η Μαρτίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειμώνας έρχεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Μάρτης θα γίνει... γδάρτης! Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί για πολικής προέλευσης αέριες μάζες που αναμένονται από τη Δευτέρα, προκαλώντας σοβαρή κακοκαιρία και στη χώρα μας με χιόνια ακόμα και σε πόλεις

Πιο αναλυτικά, ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και σήμερα και αύριο και τις επόμενες ημέρες. Μεταβολή του καιρού περιμένουμε από Κυριακή και κυρίως από Δευτέρα όπου έρχεται χειμώνας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά και σημαντική υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Άσχημος θα είναι ο καιρός και την 25η Μαρτίου. Σήμερα περιμένουμε ηλιοφάνεια με πρωινές ομίχλες, συννεφιές κυρίως στις βόρειες περιοχές της χώρας και πιθανότητα βροχών στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και το βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 19 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ωστόσο, το απόγευμα θα υπάρξουν κάποιες τοπικές βροχές.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα παραμείνει το πρωί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά σταδιακά θα ανέβει και μάλιστα θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Όμως, όπως θα δείτε, έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος, γρήγορα όμως, κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά αίθριος, από το μεσημέρι, όμως και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μοφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 που από το βράδυ πιθανώς κατά τόπους να φτάσουν τα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το μεσημέρι κατά τόπους 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share