Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί: «Αν βγείτε από το σπίτι, τότε…» (video)

Αναλυτική πρόγνωση!

19 Μαρτίου 2020 10:59
Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί: «Αν βγείτε από το σπίτι, τότε…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σούζη μας προειδοποιεί για σήμερα (19/3) σχετικά με τον καιρό, αναφέροντας πως αν βγούμε έξω, τότε καλό είναι να ντυθούμε λίγο καλύτερα, καθώς έχει λίγη ψύχρα.

Αναλυτικά για τις καιρικές συνθήκες, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είπε, ότι γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην χώρα με συννεφιά κατά τόπους αυξημένη, ενώ θα υπάρξουν βροχές στα ανατολικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 16 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα 8 μποφόρ. Δείτε και το... σκωτσέζικο ντους που προέβλεψε ο Τάσος Αρνιακός.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρκετά καλός, με τη διαφορά να εντοπίζεται επί της ουσίας στους ανέμους. Στο λεκανοπέδιο αυτοί θα βρεθούν μέχρι και στα 7 μποφόρ και ο υδράργυρος στους 4-14 βαθμούς, ενώ για τη συμπρωτεύουσα θα είναι στα 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 3-14 βαθμούς.

Την Παρασκευή (20/3) η ηλιοφάνεια θα εξαπλωθεί σε όλη την χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 18 βαθμούς και το Σάββατο (21/3) θα βρεθεί μέχρι και στους 20, με πτώση των ανέμων στα 5-6 μποφόρ το πολύ, αλλά από την Κυριακή (22/3) το σκηνικό αλλάζει ξανά με βροχερό καιρό.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη από το Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση

Άστατος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες βροχές το πρωί στα κεντρικά και στα νότια. Ωστόσο από το απόγευμα, θα υπάρξει βελτίωση!

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις, όμως από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση του καιρού, ο οποίος θα είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά, ως προς τις μέγιστες τιμές της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, ο καιρός θα αλλάξει. Συγκεκριμένα, δείτε εδώ όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου για βροχές με αφρικανική σκόνη.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο Ιόνιο παροδικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και τα νότια 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από νωρίς το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και κατά τόπους στα νότια 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share