Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Γκουσγκούνης

Τι συνέβη στον γνωστό πρωταγωνιστή αισθησιακών ταινιών

10 Μαρτίου 2020 23:45
Στο νοσοκομείο ο Κώστας Γκουσγκούνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης το απόγευμα της Τρίτης. Σοβαρό ατύχημα είχε και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος

O 90χρονος πλέον, Κώστας Γκουσγκούνης έδειξε συμπτώματα αδιαθεσίας. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε σε καλή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς (photo)

Σοκ στο Χόλιγουντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νίκολας Τούτσι που πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη σειρά «You Are Next». Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστής τραγουδίστριας.

Την θλιβερή ανακοίνωση έκανε ο πατέρας του 38χρονου ηθοποιού, ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο χωρίς να αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν, μέσα από το Instagram.

«Προς τους φίλους του Νίκολας. Είμαι ο ΑΛέξάντερ Τούτσι, ο πατέρας του Νίκολας. Ο Νίκ πέθανε στην κλινική New Haven του Κονέκτικατ. Η μάχη του με την ασθένεια ήταν γνωστή μόνο στην οικογένεια μας, ώστε να συνεχίσει να κυνηγά τα καλλιτεχνικά του όνειρα όσο περισσότερο μπορούσε. Την τελευταία χρονιά κατάφερε να ζήσει πολλά από όσα ονειρευόταν. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την στιγμή».

Τα νέα «έσκασαν» σαν βόμβα στους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά καθώς κανείς δεν γνώριζε τίποτα ενώ όλοι μιλούσαν για έναν άνθρωπο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς

Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης ο Μιχάλης Τροχανάς σε ηλικία 84 ετών, επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ο Μιχάλης Τροχανάς τις τελευταίες μέρες ήταν καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια και τελικά έχασε τη μάχη. Σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον χαμό πασίγνωστου επιχειρηματία!

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας SOE, ο Τροχανάς απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ καταβάλλοντας περίπου 1,5 δις δραχμές, ενώ όταν αποχώρησε και μεταβίβασε τις μετοχές στην Enic, αποκόμισε 2,4 δις δραχμές σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share