Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας (photo-video)

Νέο σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο

5 Μαρτίου 2020 13:53
Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε ο επιχειρηματίας Τζακ Ουέλς, ο πρώην CEO της General Electric.Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τη γυναίκα του, Σούζι, σύμφωνα με το CNBC. Ενώ, φρικτό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Κατά την περίοδο που ήταν στο «τιμόνι» της εταιρείας, η αξία της έφτασε από τα 12 δισ. δολάρια, στα 410 δισ. δολάρια. Ξεκίνησε να εργάζεται στην General Electric το 1960 ως χημικός μηχανικός.

Το 1972 έγινε αντιπρόεδρος της εταιρείας πριν γίνει πρόεδρός της, το 1979. Από το 1981 μέχρι τη συνταξιοδότησή του, το 2001 είχε τον ρόλο του CEO. Ήταν οικονομικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ.

Δολοφονήθηκε 25χρονος δημοσιογράφος

25χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε φορέας που εκπροσωπεί εργαζομένους στα ΜΜΕ της Γουατεμάλας.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του συναδέλφου μας Μπράιαν Γκέρα», δημοσιογράφου του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου TLCOM, ανέφερε η συλλογικότητα Sala de Redacción («Αίθουσα Σύνταξης») σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. Βαρύ πένθος επικρατεί και στην ΕΡΤ, μετά τον ξαφνικό χαμό πασίγνωστης δημοσιογράφου.

Η Ένωση Δημοσιογράφων της Γουατεμάλας (APG), ο κύριος φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών του Τύπου, κατηγόρησε την αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ότι «δεν πήραν σοβαρά τις καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής» του δημοσιογράφου. Ζήτησε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα για την υπόθεση.

Φρίκη: 19χρονος δολοφόνησε τη σύντροφό του, την έψησε στη σχάρα και την τάισε στα σκυλιά!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας καθώς ένας 19χρονος από την Αργεντινή δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του, στη συνέχεια τη διαμέλισε, την έψησε στη σχάρα και τέλος την τάισε στα αδέσποτα!

Είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν ακουστεί στα μέσα καθώς δείχνει την απόλυτη απάθεια από πλευράς θύτη, καμία μεταμέλεια και κανένα σεβασμό ως προς το θύμα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τραγικό και αποτρόπαιο έγκλημα, δείτε εδώ την 16χρονη που έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!

Ο 19χρονος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, παρ' όλο που στην αρχή ισχυρίστηκε πως η κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες. Όταν όμως του ανακοίνωσαν πως ο ιατροδικαστής ανακάλυψε πως ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από πνιγμό αναγκάστηκε να ομολογήσει λέγοντας πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η αθεράπευτη ζήλια του για την όμορφη σύντροφό του και οι υπόλοιπες φρικτές κινήσεις έγιναν με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share