Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

16χρονη έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!

Φρικιαστική δολοφονία!

3 Μαρτίου 2020 14:09
16χρονη έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί μια φρικιαστική δολοφονία στις ΗΠΑ με μια 16χρονη, να βάζει φωτιά και να καίει την οικογένειά της, σκηνοθετώντας τον θάνατό της και να κλέβεται με τον σύντροφό της!

Η Κάντανς Γουόλτον και η οικογένειά της, θεωρούνταν νεκροί στην μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε το σπίτι τους. Η υπόθεση φαινόταν απλή για τις Αρχές, καθώς από την φωτιά δεν απέμεινε το οτιδήποτε. Μόνο στάχτη και αποκαΐδια. Όμως η Κάντανςείχε άλλο σχέδιο! Φρίκη προκαλεί επίσης ένα έγκλημα στην Ιρλανδία, με τον 17χρονο Κιν Μαλρέντι-Γουντς να σκοτώνεται και το σώμα του να βρίσκεται διαμελισμένο.

Από τα δυο πτώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, η Αστυνομία θεώρησε πως το ένα άνηκε στην Κάντανς και το άλλο στον Τζέραλντ. Μόνο που το πτώμα άνηκε στην μητέρα της, κάτι που η Αστυνομία άργησε να καταλάβει.

Όμως η εξαφάνιση του αυτοκινήτου της μητέρας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ, προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των Αρχών. Η παρακολούθηση ξεκίνησε.

Μετά από 12 ώρες και 2.500 μίλια ταξιδιού, η Αστυνομία έκανε την κίνησή της και τότε έπαθαν όλοι σοκ: Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η Κάντανς!

Οι Αρχές πιστεύουν πως η Κάντανς ταξίδεψε μέχρι το Όρεγκον για να συναντήσει τον σύντροφό της και στην συνέχεια να «κλεφτούν», σκηνοθετώντας τον θάνατό της ώστε να ζήσει απαλλαγμένη από την μητέρα της. Το 16χρονο κορίτσι κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ενώ η Αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της.

3 Μαρτίου 1999: 21 χρόνια μετά τη φρικιαστική δολοφονία βρέφους από την ίδια του τη μητέρα! Η ιστορία που θα σας σοκάρει! (Video)

Το ημερολόγιο έγραφε 3 Μαρτίου 1999 και το έγκλημα παρέμενε ανεξιχνίαστο έκτοτε. Πριν από 21 ολόκληρα χρόνια, οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ είχαν βρει νεκρό σε σακούλα στα σκουπίδια ένα νεογέννητο βρέφος.

Δεν είχε γεννηθεί περισσότερο από 24 ώρες πριν, ωστόσο είχε δολοφονηθεί αγρίως, με χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. Επίσης, μπροστά στο πιο σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στις Φιλιππίνες, καθώς μια 10χρονη με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη ενώ είχε βιαστεί.

Όμως χάρη στην πρόοδο που έχει συντελεστεί στη γενετική επιστήμη και στη γονιδιακή εγκληματολογία με τη χρήση DNA στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη δολοφονία του βρέφους, οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη μητέρα του.

Έτσι οι αστυνομία ταυτοποίησε ως πιθανή μητέρα του νεογέννητου την 54χρονη σήμερα, Ντέμπορα Ριντλ Ο’ Κόνερ και τελικά την εντόπισαν σχεδόν 200 μίλια δυτικά από το σημείο που είχε βρεθεί πεταμένο το μωρό, πριν από 21 χρόνια.

Η Ο’ Κόνερ ομολόγησε πως εκείνη ήταν η μητέρα του παιδιού και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της.

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share