Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωναϊός: Νέο γκρουπ 30 ατόμων είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους!

Συναγερμός!

6 Μαρτίου 2020 15:42
Κορωναϊός: Νέο γκρουπ 30 ατόμων είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει για τον κορωναϊό στην χώρα μας καθώς ακόμα ένα γκρουπ, αυτή τη φορά 30 ατόμων, επισκέφτηκε αυτές τις ημέρες τους Αγίους Τόπους και επέστρεψε χθες το βράδυ στην Εορδαία

Υπενθυμίζεται πως στους Αγίους Τόπους είχε βρεθεί και το γκρουπ των Ελλήνων εκδρομέων από το οποίο 32 κόλλησαν κορωναϊό.

Η εκδρομή έγινε οργανωμένα, μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής, και σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετέχοντες πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντά, ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμερος για το θέμα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός. Επίσης, κλείνει δημοτικό σχολείο στη Δάφνη λόγω κορωναϊού, εξαιτίας πιθανού κρούσματος σε κηδεμόνα μαθητή

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορωναϊού στην περιοχή.

«Εξελίσσεται σε 3 στάδια - Θολώνουν τα μάτια, πονάνε τα κόκκαλα» Συγκλονίζει η περιγραφή Βρετανού που νόσησε από κορωναϊό (Video)

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορωναϊός με τα θύματα να ξεπερνούν ήδη τα 3.000 και να έχει φθάσει και στην χώρα μας με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί δραματικά. Ωστόσο, συγκλονίζει η περιγραφή ενός Βρετανού που νόσησε από κορωναϊό λέγοντας: «Εξελίσσεται σε 3 στάδια - Θολώνουν τα μάτια, πονάνε τα κόκκαλα».

«Έχω ένα κρύωμα. Φτερνίζομαι και τα μάτια θολώνουν για λίγο. Δεν είναι τόσο σοβαρό για να με κρατήσει εκτός εργασίας. Έφτασα σε αυτή την χώρα, την Κίνα για να διδάξω τα Αγγλικά ως ξένη γλώσσα.όμως, τώρα είμαι διευθυντής σε ένα σχολείο στη Γουχάν, όπου ζω τους τελευταίους επτά μήνες.Κοιμήθηκα σαν μωρό χθες το βράδυ. Το κινεζικό ουίσκι είναι προφανώς η καλύτερη γιατρειά σε όλες τις γνωστές ασθένειες. Θα πιω λίγο ακόμα ζεστό ουίσκι το απόγευμα. Ξεπέρασα το κρύωμα, δεν ήταν τίποτα στην πραγματικότητα.». Παράλληλα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω κοροωναϊού σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν σε δευτερόλεπτα και συνεχίζει: «Βιάστηκα. Νιώθω φρικτά. Αυτό δεν είναι πια ένα κρύωμα. Πονάω παντού. το κεφάλι μου πάει να σπάσει, τα μάτια μου καίνε, ο λαιμός μου με σγίγγει. Τα συμπτώματα με χτύπησαν σαν τρένο απόψε και μόνο αν γίνει ένα θαύμα μέσα στη νύκτα δεν θα πάω αύριο για δουλειά. Δεν είναι μόνο ότι νιώθω τόσο άρρωστος, αλήθεια δεν θα ήθελα να μεταδώσω αυτή τη γρίπη στους συναδέλφους μου. Ακόμα και τα κόκκαλά μου πονάνε. Εξελίσσεται σε 3 στάδια. Στην αρχή ως κοινό κρυολόγημα μετά σε γρίπη και τέλος σε πνευμονία.»

Δείτε όσα λέει στο παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share