Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05/03) (Video)

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας

5 Μαρτίου 2020 08:53
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05/03) (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 05/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Αρκετή ποικιλία θεμάτων να υπάρχει για αυτή τη μέρα, καθώς πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε το 10ο κρούσμα κορωναϊού στην χώρα μας!

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Με τον Παναθηναϊκό σήμερα να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα παιχνίδι «τελικό»!

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «μάτι» της κακοκαιρίας; Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, όπως επίσης και στα νησιά του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια και θα υπάρχουν και διαστήματα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες με έμφαση τα πιο νότια τμήματα. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για μικρή πτώση της θερμοκρασίας μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει ο καιρός ξανά, σε αυτές τις περιοχές!

Θερμοκρασιακά, αργά το μεσημέρι, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, οι τιμές θα είναι στους 15-17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές στους 16-18.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Πέθανε η Πηνελόπη Λοτσάρη-Σπυροπούλου

Θλίψη προκάλεσε στην Αχαΐα και ιδιαίτερα στο Λιμνοχώρι η είδηση θανάτου της Πηνελόπης Λοτσάρη-Σπυροπούλου σε ηλικία 51 ετών. Σοκ και θρήνος επικρατεί από χθες και στο καλλιτεχνικό στερέωμα με το θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού από την αγαπημένη σειρά του Mega Ντόλτσε Βίτα!

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Σπυρόπουλο από τη Λακκόπετρα και είχαν αποκτήσει δύο γιους τον 26χρονο Θανάση και τον 27χρονο Δημήτρη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Λακκόπετρα.

Νεκρός ο αγνοούμενος στην Ξάνθη!

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 77χρονου Οσμάν, τα ίχνη του οποία χάθηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε την Τρίτη νεκρός στον Νέστο κοντά στο χωριό Κύρνος, στην Ξάνθη, την ίδια ώρα που συγκλονίζει και ο θάνατος του Κώστα Καρρά!

Για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί Silver Alert και παρά τις έρευνες των Αρχών δεν είχε βρεθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής (photo-video)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο πασίγνωστος παρουσιαστής Τζέιμς Λίπτον. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο της λογοτεχνίας καθώς πέθανε πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας!

Ο βετεράνος παρουσιαστής της εκπομπής «Inside the Actors Studio» πέθανε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η σύζυγός του έκανε γνωστό ότι ο Lipton έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Τζέιμς Λίπτον είχε επίσης μια μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share