Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Καρράς!

Θλίψη!

4 Μαρτίου 2020 12:12
Πέθανε ο Κώστας Καρράς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε,χτες 3 Μαρτίου, στην Κηφισιά η είδηση του θανάτου του Κώστα Καρρά πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου, ενώ θλίψη επικρατεί και για τον θάνατο διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού σε ηλικία 49 ετών!

Ο Κώστας Καρράς ήταν δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς για αρκετές τετραετίες.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 16:00 στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Βαρύ πένθος στην ΕΡΤ: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστη δημοσιογράφος

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο Σίσσυ Αρβανιτίδου, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Καθαρά Δευτέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο χώρος πενθεί και τον θάνατο παρουσιαστή ειδήσεων!

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η Σίσσυ Αρβανιτίδου υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία μέσα από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, τόσο από τη σύνταξη της διεθνούς ειδησεογραφίας όσο και από την παρουσίαση της εκπομπής «Κοσμοδρόμιο» στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ευγενής, καλλιεργημένη, άριστη επαγγελματίας, ακέραιος χαρακτήρας, κέρδισε την αγάπη των συναδέλφων της και την εμπιστοσύνη των ακροατών. Η προσφορά της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι ανεκτίμητη και η απουσία της πραγματικά δυσαναπλήρωτη.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστη δημοσιογράφος!

Θρήνος ξέσπασε στον κόσμο της δημοσιογραφίας, αφού μια από τις πιο γνωστές γυναίκες του χώρου έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών, άφησε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Bobbie Battista. Δείτε και την είδηση του θανάτου της Σίσσυς Αρβανιτίδου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun, η Battista πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος που εργαζόταν στο CNN ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων όταν το κανάλι ξεκίνησε το 1981, ενώ είχε παρουσιάσει και πολλές εκπομπές όπως «TalkBack Live».

Πέθανε ο Δημήτρης Καμπόσος

Πέθανε και κηδεύτηκε στην Πάτμο ο Δημήτρης Καμπόσος που υπήρξε επί δεκαετίες φύλακας-φρουρός της νησίδας Λέβιθα στα Δωδεκάνησα. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο της λογοτεχνίας καθώς πέθανε πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας!

Η οικογένεια Καμπόσου είναι εγκατεστημένη στην νησίδα περίπου 200 χρόνια και διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στο νησί σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κυρίως τους χειμερινούς μήνες.

Ο Δημήτρης Καμπόσος ήταν εγκατεστημένος στο νησί εξήντα χρόνια και αναγκάστηκε να φύγει και να πάει στην Πάτμο τα τελευταία χρόνια, λόγω προβλημάτων υγείας. Στα Λέβιθα, όπως ήταν και η επιθυμία του, παραμένουν τα παιδιά του, που συνεχίζουν την δραστηριότητα της οικογένειας η οποία ξεκίνησε το 1820.

Πέθανε ο ιδρυτής των σούπερ μάρκετ «Κρητικός», Ανδρέας!

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Ανδρέας Κρητικός ο ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Ακόμη ένα σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του προέδρου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazzar, Δήμου Βερούκα!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ανδρέας Κρητικός με την ξεχωριστή προσωπικότητά του ήταν αυτός που ενέπνευσε τις αξίες της αλυσίδας στα τρία παιδιά του Νεκτάριο, Άγγελο, Δημήτρη που ανέλαβαν με την σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του, ως συνεχιστές του έργου προσφοράς που ξεκίνησε από το 1948.

Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για όλους γεμάτος όρεξη για ζωή, κοινωνικές ευαισθησίες και δημιουργικότητα. Ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα, το πάθος και την ευθύτητά του, αρχές με τις οποίες πορεύτηκε και υπηρέτησε την τοπική κοινωνία αφήνοντας σε όλους στην εταιρεία σημαντική παρακαταθήκη.

Η είδηση του θανάτου του προκαλεί απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια και τους εργαζομένους της αλυσίδας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αίγινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ημέρα της κηδείας να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Αίγινας. Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά 12:00 με 14:00 την ίδια ημέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share