Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Αθώος ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του οδηγού ταξί!

Ένοχος για κατοχή ναρκωτικών

3 Μαρτίου 2020 13:55
Αθώος ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του οδηγού ταξί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αθωώθηκε με πλειοψηφία 4-3 για την κατηγορία του βιασμού ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι τακτικοί δικαστές.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατοχή ναρκωτικών, που όπως θα διαβάσετε εδώ αναλυτικά την πρόταση της εισαγγελέως, είχε προτείνει την ενοχή του. Αναμένεται η απόφαση επί των ελαφρυντικών.

Σοκ! Πρώην δημοσιογράφος καταδικάστηκε σε φυλάκιση για την κατοχή εικόνων από βιασμούς ανηλίκων!

Σοκ προκαλείται στη Βρετανία από το γεγονός, ότι πρώην δημοσιογράφος οδηγήθηκε στην φυλακή για 18 μήνες, έχοντας κατηγορηθεί πρώτα για την κατοχή περίπου 500 ντοκουμέντων, όπου απεικονίζεται ο βιασμός ανηλίκων.

Ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC, Μάικλ Ουίλις, είχε πει πως θα πήγαινε τα ντοκουμέντα του σε έναν κοινωνιολόγο, μη αποδεχόμενος τις κατηγορίες, αλλά μη γλιτώνοντας επίσης τη δεύτερη καταδίκη του. Δείτε, επίσης, ποιος γνωστός δημοσιογράφος πέθανε πρόσφατα.

Ο ίδιος ομολόγησε μόλις για 10 περιστατικά λιγότερο σοβαρής κλίμακας (κατηγορία Γ), με την Αστυνομία πάντως να έχει βρει τα στοιχεία στον υπολογιστή και την κάρτα μνήμης του 74χρονου, στο ίδιο του το κότερο.

Μάικλ Ουίλις

Αργότερα, ο Ουίλις παραδέχθηκε, ότι είχε χρησιμοποιήσει σχετικό λογισμικό, ώστε να βρίσκει αυτές τις εικόνες, προσθέτοντας όμως ότι δεν είχε ιδέα για το πώς βρέθηκαν τόσο πολλές στην κάρτα μνήμης και τον υπολογιστή του.

Το δικαστήριο, πάντως, συμφώνησε ομόφωνα δύο φορές στην καταδίκη του για 18 μήνες φυλάκισης και αυτό δεν αλλάζει.

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζαν Ντανιέλ!

Ο Ζαν Ντανιέλ, Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ιδρυτής του Nouvel Observateur, πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου σε ηλικία 99 ετών. Ακόμη μία τραγική είδηση καθώς πέθανε και «το κοριτσάκι με τις ξύστρες», που είχε μπει στο Γκίνες!

«Ο Obs έμαθε με απέραντη θλίψη τον θάνατο του ιδρυτή και αρθρογράφου Ζαν Ντανιέλ. Πέθανε το βράδυ της Τετάρτης σε ηλικία 99 ετών έπειτα από μία ζωή γεμάτη πάθος, δέσμευση και δημιουργία. Πέθανε ο επιφανέστερος Γάλλος δημοσιογράφος. Υπήρξε ταυτόχρονα παρατηρητής, πρωταγωνιστής και συνείδηση του κόσμου. Η σύνταξη του Obs επιθυμεί να του εκφράσει τον βαθύ θαυμασμό της, την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της και την πιστή μνήμη της...», γράφει ο Nouvel Observateur.

undefined

Ακούραστος υπερασπιστής της ειρήνης στη Μέση Ανατολή, φίλος του Καμύ πριν συγκρουστεί μαζί του για το ζήτημα της Αλγερίας, αφιέρωσε τη ζωή του στη δημοσιογραφία, γράφει η εφημερίδα Le Monde.

Στο βιβλίο του «Cet etranger qui me ressemble», συνομιλίες με τη Μαρτίν ντε Ραμποντί, όταν εκείνη τον ρώτησε αν έχει γράψει τον επιτύμβιό του, είχε απαντήσει: «Ζαν Ντανιέλ, Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας. Τελεία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share