Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε ταξιτζή!

«Βόμβα» από την εισαγγελέα!

3 Μαρτίου 2020 11:49
Καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε ταξιτζή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί με την εισαγγελέα να προτείνει την αθώωσή του λόγω αμφιβολιών, ενώ πρότεινε την ενοχή του για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

Αποκαλυπτικές ήταν τις προηγούμενες ημέρες οι καταθέσεις και μαρτυρίες στη δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί. Σε αποκαλύψεις προχώρησε τόσο η αρραβωνιαστικιά του οδηγού όσο και ο γιατρός που τον είδε πρώτος στο νοσοκομείο!

Όπως ανέφερε στην πρότασή της η εισαγγελέας:

«Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος. Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί.

Ο γενετιστής κύριος Φιτσιαλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας δεν αφήνει περιθώρια. Όσο για το ενδεχόμενο ο κατηγοεουμενος να φορούσε γάντια δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Ούτε ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα. Προτείνω να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού».

Φρίκη: Άνδρας βίασε και σκότωσε 10χρονη με ειδικές ανάγκες!

Μπροστά στο πιο σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στις Φιλιππίνες, καθώς μια 10χρονη με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη ενώ είχε βιαστεί.

Συγκεκριμένα, το πτώμα της Κάισι βρέθηκε πεταμένο σε ένα χαντάκι ενώ πριν χάσει την ζωή του το άτυχο κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού. Ο δολοφόνος στην συνέχεια της έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα.

undefined

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την δολοφονία της Κάισι με τις μαρτυρίες των κατοίκων να στρέφουν τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ονόματι «Papa Jun», ο οποίος ήταν μαζί με το άτυχο κορίτσι πριν αυτό εξαφανιστεί. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 4 μηνών, το οποίο βιάστηκε από τον 30χρονο ξάδερφό του, με τον ίδιο να ομολογεί ότι «ήθελε να παίξει»!

«Είδαμε πως υπάρχουν ίχνη βιασμού. Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε κάποια άλλη πληροφορία, οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε η Αουρέλια, υπεύθυνη για τις έρευνες.

undefined

Από την άλλη, κραυγή για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δολοφόνου, απεύθυνε η μητέρα της 10χρονης, Μέλοντι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share