Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ακύρωση όλων των εκδηλώσεων για το τριήμερο λόγω κορωναϊού!

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση;

28 Φεβρουαρίου 2020 15:27
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ακύρωση όλων των εκδηλώσεων για το τριήμερο λόγω κορωναϊού!
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει απλώσει... τα πλοκάμια του παντού, αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αναχαίτισή του, με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να μη μένει ανεπηρέαστο και να ακυρώνει όλες του τις εκδηλώσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το ίδιο το ΚΠΙΣΝ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας πως με απόφαση του Υπουργείου και της Περιφέρειας Αττικής, δεν μπορεί να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των ουκ ολίγων γεγονότων, που είχε προγραμματίσει, δεχόμενο και αυτό ένα σημαντικό «πλήγμα», αφού υπολόγιζε στην επίσκεψη ουκ ολίγων επισκεπτών. Δείτε, επίσης, τις εξελίξεις με την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή στο Λονδίνο.

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα μέρος, το οποίο σημείωσε ρεκόρ στα 6.3 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο για το 2019, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και μεγάλο πόλο έλξης για τουρίστες.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι κλείνει το Κέντρο Πολιτισμού. Σε περίπτωση, δηλαδή, που οποιοσδήποτε επιθυμεί να το επισκεφθεί, μπορεί να το κάνει, έχοντας τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις ήδη υπάρχουσες εκδηλώσεις του προγράμματος και τις πιθανές τροποποιήσεις, λόγω των μέτρων. Μπορεί επίσης, φυσικά, να απολαύσει την Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ, δοκιμάζοντας να πετάξει τον χαρταετό.

ακύρωση των εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ λόγω κορωναϊού

Η ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη σχετική Υπουργική Απόφαση και την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που είχαν προγραμματιστεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (01/03) και την Καθαρά Δευτέρα (02/03) ακυρώνονται.

Κατά συνέπεια, η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης (parking αεροπορίας) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Taekwondo) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά.

Στην περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος σε συνέχεια νέων μέτρων, προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους για συγκεκριμένες εκδηλώσεις να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας SNFCC.org και τις σελίδες μας στα social media».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share