Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόμπι Μπράιαντ: Χαμός στο Staples Center προς τιμήν του - Το τελευατίο αντίο των φίλων

Ποιος ο κρυφός συμβολισμός της ημερομηνίας;

24 Φεβρουαρίου 2020 21:35
Κόμπι Μπράιαντ: Χαμός στο Staples Center προς τιμήν του - Το τελευατίο αντίο των φίλων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 26 Ιανουαρίου Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου που τον μετέφερε, όπως και η κόρη του Τζιάνα κι άλλα επτά άτομα, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο.

Ο Black Mamba και η κόρη του κηδεύτηκαν στις 7 Φεβρουαρίου σε ιδιωτική τελετή, που μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά αυτή την ώρα τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι των Λέικες, οι οποίοι από νωρίς είχαν αρχίσει να προσέρχονται στο Staples Center, αλλά και έξω από αυτό.

Ανατριχιάζουν οι εικόνες από το γήπεδο, στο οποίο Βετεράνοι άσοι του ΝΒΑ, όπως ο Σακίλ Ο' Νιλ, με τον οποίο ο Κόμπι συνυπήρξε στους Λέικερς και κατέκτησαν μαζί τρία πρωταθλήματα, αλλά και ο αντίπαλος, μόνο στα παρκέ, Ντουέιν Ουέιντ, λύγισαν.

Ακόμα προσωπικότητες του Χόλιγουντ, όπως η Μπιγιονσέ που τραγούδησε για τον «Mamba», παραβρέθηκαν ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ δάκρυσε στις κερκίδες, όταν η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα, του απηύθυνε το «ύστατο χαίρε».

Ο Κόμπι φορούσε το Νο.24 στο δεύτερο μισό της καριέρας τους στους Λέικερς ενώ η Τζιάνα φορούσε το Νο.2 στο Γυμνάσιο του Harbor Day School όπου φοιτούσε, για αυτό και επιλέχθηκε η ημερομηνία 24/2!

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Αποκάλυψη-σοκ για τον πιλότο του ελικοπτέρου!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως όσον αφορά το ιστορικό του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη κοστίζοντας τη ζωή σε 9 ανθρώπους ανάμεσά τους ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του.

Αμερικανικά δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το “φως” της δημοσιότητας και επικαλούνται την ομοσπονδιακή διοίκηση της αεροπορίας, δίνουν μία νέα τροπή στα πράγματα, όσον αφορά την πιθανή ευθύνη του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου. Με την γυναίκα του τις προηγούμενες ημέρες να είχε προβεί σε μία σπαρακτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα!

Συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο πιλότος είχε πετάξει παράνομα το 2015, ενώ είχε χαμηλή ορατότητα, ενώ είχε κατηγορηθεί ότι διέσχισε έναν γεμάτο εναέριο χώρο κοντά στο Λος Άντζελες στις 11 Μάη του 2015, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο της γυναίκας του με το 7μηνών μωρό τους που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Συγκίνησε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, ενώ συνεχίζει να βασανίζεται μετά τον θάνατο του και του 13χρονου παιδιού της από την πτώση ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια. Οι "πληγές" δεν έχουν ακόμα κλείσει, ούτε θα κλείσουν ποτέ για εκείνη, μιας και έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά της!

Μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, που πρόσφατα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της κηδείας τους, η Βανέσα πρέπει σταθεί δυνατή της προκειμένου να μεγαλώσει τα άλλα δύο παιδιά τους. Μάλιστα όπως φαίνεται από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περνά αρκετό χρόνο με την επτά μηνών κορούλα της που δεν έχει συναίσθηση ακόμα του τι συνέβη.

«H Κόκο Μπιν μου. Μοιάζει στην Τζίτζι και έχει τα μάτια του πατέρα της», έγραψε στο συγκινητικό της μήνυμα η Βανέσα Μπράιαντ. Οπως ήταν φυσικό τα μηνύματα στήριξης από τους χρήστες του Instagram στην ανάρτηση έπεσαν βροχή

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share