Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί...»: Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ! (photo)

«Ραγίζει» καρδιές!

11 Φεβρουαρίου 2020 08:53
«Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί...»: Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ! (photo)

Ακόμη μία σπαρακτική ανάρτηση έκανε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, με τη θλίψη που βιώνει για τον θάνατο του άντρα της και της κόρης τους Τζίτζι να είναι μεγάλη!

«Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις», γράφει η Βανέσα Μπράϊαντ στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές την κόρη της Τζίτζι και τον σύζυγό της που σκοτώθηκαν μαζί με άλλα επτά άτομα μετά από πτώση ελικοπτέρου. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα», γράφει η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊάντ. Ενώ, πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει και ένα βίντεο με το 7 μηνών παιδί τους που ραγίζει κόκαλα!

«Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου!

Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Σοκάρει το πόρισμα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, επικαλούμενη την NTSB, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δεν έδειξαν πρόβλημα στον κινητήρα, ξεκαθαρίζοντας πως η πτώση του μοιραίου Sikorsky S-76B οφείλεται σε λάθος του πιλότου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share