Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε κλειστό κύκλο τελέσθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαν και της κόρης του. Ράκος η σύζυγός του, Βανέσα!

Ποια ήταν τα αίτια θανάτου;

12 Φεβρουαρίου 2020 10:01
Σε κλειστό κύκλο τελέσθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαν και της κόρης του. Ράκος η σύζυγός του, Βανέσα!

Σε κλειστό οικογενειακό τίτλο τελέσθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του όπου έχασαν τη ζωή τους δυο εβδομάδες πριν σε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park, στην περιοχή Κορόνα ντελ Μαρ της Καλιφόρνια, χωρίς να είναι παρόντες φωτογράφοι. Οι πληροφορίες σχετικά με την κηδεία αποκαλύφθηκαν στα πιστοποιητικά θανάτου που εξέδωσε το τμήμα του υπουργείου Υγείας για την κομητεία του Λος Άντζελες, που ανέφερε τον τύπο ταφής τόσο του Κόμπι Μπράιαντ όσο και της κόρης του Τζιάννα.

Τα αίτια θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ

Τα πιστοποιητικά ανέφεραν επίσης τα αίτια θανάτου ως αμβλύ τραύμα και προσθέτους πως πέθαναν «με ταχείς ρυθμούς» στην συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου στους λόφους της περιοχής Καλαμπάσας. Το The Blast ήταν το πρώτο που δημοσίευσε τα πιστοποιητικά θανάτου. Άλλα επτά άτομα πέθαναν κατά την συντριβή του ελικοπτέρου και την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν τα μνημόσυνά για τρεις από αυτούς: τον προπονητή του μπέιζμπολ Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του Κέρι και την κόρη τους Αλίσα. Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι παραβρέθηκαν στο γήπεδο Αναχέιμ της Καλιφόρνια την Δευτέρα για το μνημόσυνο του βραβευμένου προπονητή μπέιζμπολ.

Την ίδια ώρα, όπως έχει γίνει γνωστό, η επικήδεια τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Στάπλες Σέντερ. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη. Ούτε βεβαίως η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο χωρητικότητας 20.000 ανθρώπων μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέϊκερς κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας μεγάλα ρεκόρ στο NBA.

Αρνείται να δεχτεί τον θάνατό του η σύζυγός του, Βανέσσα

Η σύζυγός του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έγραψε σε μία ανάρτηση την Δευτέρα, πως είναι πολύ θυμωμένη με την απώλεια του συζύγου και της κόρης της. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει» έγραψε, συνεχίζοντας: «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις δύο αυτές πληροφορίες ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ πως ο Κόμπι πέθανε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί πως η Τζίτζι μου, δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα».

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου!

Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Σοκάρει το πόρισμα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, επικαλούμενη την NTSB, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δεν έδειξαν πρόβλημα στον κινητήρα, ξεκαθαρίζοντας πως η πτώση του μοιραίου Sikorsky S-76B οφείλεται σε λάθος του πιλότου.

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Βανέσα για την χαμένη της κόρη!

Μία εβδομάδα μετά το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και όσα ανέφερε για το σύζυγό της, η Βανέσα Μπράιαντ συγκινεί για ακόμη μια φορά, με το μήνυμά της για την αδικοχαμένη κόρη της, Τζίτζι.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, μιλά για το χαμόγελο της κόρης της με μια μπάλα στο χέρι, νιώθοντας ζεστασιά στην καρδιά της.

«Βλέποντας το κοριτσάκι μου να χαμογελά και να χαίρεται και πάλι με μία μπάλα του μπάσκετ στο χέρι της, περιτυλιγμένη από αγάπη, ζέστανε την καρδιά μου. Ευχαριστώ! Η Τζίτζι μου», ανέφερε η Βανέσα Μπράιαντ.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ με ανακοίνωσή της ανέφερε: «Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει λάβει έγκριση για να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας για την τραγωδία της περασμένης Κυριακής. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τις ιστορίες που σχετίζονται με παλαιότερες μετακινήσεις της οικογένειας μέσω εναέριων μέσων» τονίζει η πρόεδρος της εταιρείας Kobe Inc, και συνεχίζει: «Ζητάμε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σεβασμό και υπεύθυνη κρίση αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτές οι ανακριβείς αναφορές πληγώνουν ακόμη περισσότερο μια οικογένεια που πενθεί».

«Ξέσπασμα» της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ εναντίον fake news! «Απλά μας προσθέτετε πόνο...»!

Σε «ξέσπασμα» εναντίον συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία αναπαράγουν ψεύτικες ειδήσεις γύρω από το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, προχώρησε η οικογένεια του εκλιπόντος, ζητώντας σεβασμό.

Με τα Μέσα Ενημέρωσης να μη σταματούν να αναπαράγουν ειδήσεις σχετικά με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, μαζί με επτά ακόμη επιβάτες στο μοιραίο ελικόπτερο της περασμένης Κυριακής (26/1), η οικογένεια του «Black Mamba» πραγματοποίησε ανακοίνωση, με την οποία ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

«Είμαστε απογοητευμένοι, που μερικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν ανώνυμες πηγές για τις ειδήσεις τους, και υπενθυμίζουμε πως η οικογένεια θα μιλήσει όταν είναι η ώρα», ανέφερε η Μόλι Κάρτερ, πρόεδρος του Ιδρύματος του Κόμπι, συνεχίζοντας ως εξής: «Σε αυτό το σημείο, κανείς δεν έχει πάρει το δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας, για οποιεσδήποτε προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την τραγωδία, συμπεριλαμβανομένων προηγούμενων αποφάσεών μας για ταξίδια. Ζητάμε από τα ΜΜΕ να μας σεβαστούν και να έχουν κρίση αυτή την ώρα. Αυτά τα ανακριβή ρεπορτάζ, απλά μας προσθέτουν πόνο».

Η σύζυγός του αδικοχαμένου Κόμπι, Βανέσα, είχε νωρίτερα δημοσιεύσει ένα συγκινητικό γράμμα στο Instagram. «Τα κορίτσια μου κι εγώ ευχαριστούμε τα εκατομμύρια κόσμου που έδειξαν τη στήριξη και την αγάπη τους αυτή τη δύσκολη ώρα. Ευχαριστούμε, σας χρειαζόμαστε», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Ανατριχίλα για Κόμπι Μπράιαντ! Η τελετή στο «Staples Center» και τα λόγια του ΛεΜπρόν Τζέιμς! (videos+photos)

Μια βραδιά... όλη Κόμπι Μπράιαντ ήταν αυτή που πέρασε στο «Staples Center» από την πλευρά των Λέικερς, με τα λόγια του ΛεΜπρόν Τζέιμς να συγκινούν.

Οι θέσεις ήταν έτοιμες... πριν από τον αγώνα με τους Μπλέιζερς, όπου η ομάδα του Λος Άντζελες ηττήθηκε με 127-119, καθώς ήταν γεμάτες με φανέλες του «Black Mamba», με την υπέροχη τελετή να τιμά τη μνήμη του, μετά το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν, δε, σπάραξε καρδιές με τα λόγια του. «Απόψε κάνουμε τελετή για ένα παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, έφυγε στα 38, αλλά είναι ίσως ο καλύτερος πατέρας που είχαμε ποτέ. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ αδελφέ μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στιγμές από την τελετή προς τιμή του Κόμπι Μπράιαντ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share