Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Αποκάλυψη-σοκ για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

Νέα στοιχεία στο φως!

31 Ιανουαρίου 2020 11:13
Αποκάλυψη-σοκ για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

Μια αποκάλυψη-σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, σύμφωνα με την οποία η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκε το Sikorsky που συνετρίβη με επιβάτες τον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους, δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια προκειμένου οι πιλότοι της να πετάνε σε συνθήκες V.F.R (πτήση με προσανατολισμό εξ όψεως) όπως συνέβη την μοιραία Κυριακή προχωρούν οι New York Times.

Το πιστοποιητικό που είχε χορηγήσει η Federal Aviation Administration στην Island Express Helicopters την εταιρεία στην οποία ανήκε το Sikorsky S-76B, δεν επέτρεπε στους πιλότους της να πραγματοποιούν τέτοιας κατηγορίας πτήσεις με χαμηλή νέφωση, γράφουν οι ΝΥΤ επικαλούμενοι τρεις διαφορετικές πηγές.

undefined

Όπως σημειώνεται στο άρθρο μπορεί το ελικόπτερο να ήταν εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα και ο πιλότος της μοιραίας πτήσης, Άρα Ζομπαγιάν να είχε άδεια για τέτοιες πτήσεις, οι περιορισμοί στο πιστοποιητικό από την FAA επέτρεπαν πτήσεις εξ όψεως μόνο σε συνθήκες ικανοποιητικής ορατότητας.

Το ανησυχητικό είναι ότι σχεδόν καμία από τις αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις τσάρτερ με έδρα το αεροδρόμιο που χρησιμοποιούσε η Island Express δεν έχει μπει στον κόπο να αποκτήσει αυτού του είδους το πιστοποιητικό με το επιχείρημα ότι απαιτούνται πολλά χρήματα για εκπαίδευση πιλότων σε μια περιοχή όπως το Λος Άντζελες στην οποία οι καιρικές συνθήκες και οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι ευνοούν τις πτήσεις χαμηλού ύψους βασισμένες στην όραση των πιλότων.

undefined

Η αποκάλυψη αυτή για την εταιρεία με την οποία πέταξε ο Κόμπι Μπράιαντ ρίχνουν φως στο γιατί ο πιλότος του ελικοπτέρου δεν υπέβαλε σχέδιο για πτήση εξ όψεως ενώ επιχειρούσε να ανέβει πάνω από τα σύννεφα.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα των New York Times η εταιρεία Island Express Helicopters ανακοίνωσε την αναστολή των πτήσεων των αεροσκαφών της. Σύμφωνα με εργαζόμενο η αναστολή αποφασίστηκε «για λειτουργικούς λόγους» και η εταιρεία θα αποφασίσει μέρα με την ημέρα πόσο αυτή θα διαρκέσει.

30 λεπτά πριν τη μοιραία συντριβή! Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την «τυφλή» πτήση και το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

undefined

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο μόλις 30 λεπτά πριν τη μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ φέρνει στο φως η ιστοσελίδα New York Post! Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλεί ένα «προφητικό» καρτούν που δείχνει το θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ σε ελικόπτερο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το βίντεο τράβηξε ένας Αμερικανός που άκουσε το ελικόπτερο να πετάει πολύ χαμηλά πάνω από το σπίτι του και να επιχειρεί – όπως ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε – επικίνδυνους ελιγμούς.

«Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι το ελικόπτερο που είχα καταγράψει με την κάμερα του κινητού μου πάνω από το σπίτι μου στο Glendale ήταν αυτό το Κόμπι Μπράιαντ», ανέφερε ο χρήστης Twitter @ theironlydreams.

Το σπίτι του χρήστη έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην πορεία της πτήσης του Sikorsky S-76B

Ο πιλότος Ara Zobayan είναι γνωστό ότι έκανε βόλτες στην περιοχή Glendale κοντά στο αεροδρόμιο Burbank λόγω της κακής ορατότητας.

«Παρατήρησα που έκανε 1 ή 2 κύκλους πριν αρχίσω να τραβώ βίντεο και ήταν ακόμα πιο κάτω και πιο κοντά στο σπίτι μου, με τη μέγιστη ισχύ στο κινητήρα. Δυστυχώς αυτή η πτήση κατέληξε σε τραγωδία» τόνισε ο χρήστης @theironlydreams.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share