Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της!

21 Φεβρουαρίου 2020 15:15
Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη! (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη με την αγαπημένη μας ηθοποιό να πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πολύ καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε: «Πάμε για χειρουργείο, άμεσα. Αφαίρεση της χολής»! Επίσης, για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο για να αφαιρεθεί η χολή και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Οπότε από αύριο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει γίνει το χειρουργείο» τόνισε.

Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη! (Video)

Η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική. Μετά από υπέρηχους και εξετάσεις, βγήκε η διάγνωση.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η Μάρθα Καραγιάννη θα ακολουθήσει συντηρητική φαρμακευτική αγωγή, καθώς η κατάστασή της δεν είναι ανησυχητική.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share