Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αυτή είναι η 44χρονη παίκτρια πασίγνωστου ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Είδηση σεισμός!

19 Φεβρουαρίου 2020 12:17
Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αυτή είναι η 44χρονη παίκτρια πασίγνωστου ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως πασίγνωστη πρώην παίκτρια ελληνικού ριάλιτι συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της για κατοχή όπλων και ναρκωτικών στον Βόλο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα αυτή είναι πασίγνωστη στην ελληνική showbiz παρότι το ριάλιτι που έλαβε μέρος ήταν πριν πολλά χρόνια! Ωστόσο ήταν ένα από τα πιο σπουδαία που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση με πολύ μεγάλη τηλεθέαση! Η ίδια ήταν από τα βαριά ονόματα του show και μέχρι και σήμερα απασχολεί τα media με την προσωπική της και όχι μόνο ζωή! Είναι 44 ετών και μένει με τον σύντροφό της στον Βόλο! Άρα δεν είναι παντρεμένη και το Athensmagazine.gr ψάχνει για να βρει την ταυτότητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη έχει οδηγηθεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ανακρίνεται μαζί με τον 49χρονο σύντροφό της, για να διαπιστωθεί η προέλευση των όπλων, ώστε να συμπληρωθεί από τους αστυνομικούς το “παζλ” των κατηγοριών και να αποκαλυφθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το ζευγάρι.

31χρονο μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα! Σοκ στο χώρο της μόδας! (photo)

Σοκ στο χώρο της μόδας με το 31χρονο μοντέλο Marijana Mirjanic από την Σερβία να συλλαμβάνεται καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της όπλα και ναρκωτικά! Παράλληλα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Η Marijana Mirjanic με χιλιάδες followers στο Instagram είχε μια πολύ glamorous ζωή την οποία και προέβαλε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή γυναίκα είχε διπλή ζωή.

Να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο όχημα του Mirjanic έχουν σταλεί για ανάλυση για να διαπιστωθεί εάν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες ή αν πρόκειται να πωληθούν στη μαύρη αγορά.

Σάλος: Μοντέλο πόζαρε χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ! (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας! Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας μετά τον θάνατο 30χρονου μοντέλου!

Η 20χρονη Ζάνγκ, προσέλαβε φωτογράφο προκειμένου για να ποζάρει σε παιδότοπο στην πόλη Νανίνγκ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι Αρχές τη συνέλαβαν όπως και τον 31χρονο φωτογράφο, καθώς μετά εκείνος ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της στα social media.

Από τον παιδότοπο ανέφεραν πως δεν είχαν δώσει καμία άδεια για τη φωτογράφιση, ενώ το κινεζικό δίκαιο προβλέπει πως όποιος εκθέτει το κορμί του σε κοινή θέα, μπορεί να κρατηθεί έως και για 10 μέρες ενώ αν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share