Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά!

Σάλος στο Βόλο!

19 Φεβρουαρίου 2020 11:41
Πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά!

Σάλος έχει προκληθεί στο Βόλο με την αποκάλυψη ότι συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι αφού μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι που ζει με τον σύντροφό της, εντοπίστηκαν όπλα, ναρκωτικά, ακόμα και αντιαεροπορικά πολεμικά φυσίγγια. Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα έγιναν σε σπίτι γνωστού ριάλιτι καθώς βίασαν παίκτρια!

Η γυναίκα είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αφού συμμετείχε σε ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης!

Σύμφωνε με πληροφορίες η 44χρονη έχει οδηγηθεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ανακρίνεται μαζί με τον 49χρονο σύντροφό της, για να διαπιστωθεί η προέλευση των όπλων, ώστε να συμπληρωθεί από τους αστυνομικούς το “παζλ” των κατηγοριών και να αποκαλυφθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το ζευγάρι.

Πασίγνωστος Youtuber, πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη μητέρα στο Big Brother! (Video)

Πασίγνωστος Youtuber, πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη μητέρα πρόκειται να μπουν στο Big Brother! Ενώ, γνωστό έχει γίνει το μηνιάτικο των παικτών, ενώ μάλιστα είδαμε και τα πρώτα πλάνα από το σπίτι.

Τα κάστινγκ έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην 16άδα είναι 9 γυναίκες και 7 άνδρες όπου ανάμεσά τους υπάρχουν 1 επώνυμος και 2 επώνυμες.

Επίσης, το «ροζ» δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και το τζακούζι που θα προκαλέσει σάλο.

Δείτε το βίντεο:

Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η "φωνή" του μεγάλου αδερφού!

Μια "βόμβα" έσκασε για το Big brother που επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ σε λίγους μήνες. Έγινε γνωστό ποια θα είναι η "φωνή" του μεγάλου αδερφού, ενώ μάλιστα είδαμε και τα πρώτα πλάνα από το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Μεσημέρι #Yes" στο Open tv, ο άνθρωπος που θα χαρίζει τη φωνή του για κάποιες από τις στιγμές του reality θα είναι αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας της Έλενας Παπαρίζου, τον οποίο έχουμε δει και στην τηλεόραση.

Πρόκειται για τον ξάδερφο της, Γιάννη Ράμο, ο οποίος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" για να μιλήσει για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα είναι κατά 99% η "φωνή" που θα ανακοινώνει στους παίκτες του big brother τι πρέπει να κάνουν μέσα στο σπίτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share