Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

18 Φεβρουαρίου 2020 16:20
Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη! (Video)

Η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική. Μετά από υπέρηχους και εξετάσεις, βγήκε η διάγνωση.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η Μάρθα Καραγιάννη θα ακολουθήσει συντηρητική φαρμακευτική αγωγή, καθώς η κατάστασή της δεν είναι ανησυχητική.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες! (video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς, φτάνοντας στη 12η συνεχόμενη ημέρα, με τις επόμενες ώρες πια να είναι πολύ κρίσιμες.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (7/2), ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η κόρη του, Σάντρα, στην τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN για την κατάσταση υγείας του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι ακόμα στην Εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», συμπλήρωσε.

«Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις» κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Τι λένε οι γιατροί;

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δηλώνουν πως τα επόμενα 24ωρα ο ηθοποιός θα αρχίσει να συνέρχεται μιας και του διέκοψαν την χορηγία των χαπιών που τον κρατούσαν σε καταστολή, ενώ καθημερινά στο πλευρό του βρίσκεται και η κόρη του Σάντρα.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Αυτά είναι τα μηνύματα από τους γιατρούς! (video)

Τη μάχη για τη ζωή του δίνει για 6η μέρα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει πάντοτε κοντά του την οικογένειά του, ενώ υπάρχουν νεότερα για την υγεία του, μετά το πρώτο ανακοινωθέν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, αλλά όπως σημειώνουν οι γιατροί, ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουν για οποιαδήποτε βελτίωση, μιας και μιλάμε για έναν επιβαρυμένο οργανισμό.

Κώστας Βουτσάς

Σε κάθε περίπτωση, παίρνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η οικογένεια, παράλληλα, ευχαριστεί τόσο τους γιατρούς για την προσπάθεια όσο και τον κόσμο για τη στήριξή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share