Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χάος στη Θεσσαλονίκη! Ένταση μεταξύ μεταναστών με έναν τραυματία!

Άλλο ένα περιστατικό!

18 Φεβρουαρίου 2020 09:52
Χάος στη Θεσσαλονίκη! Ένταση μεταξύ μεταναστών με έναν τραυματία!

Ακόμη ένα περιστατικό, μετά από όσα έχουν γίνει στη Μυτιλήνη, σημειώθηκε σε Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων, αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη, με ένταση να δημιουργείται μεταξύ δύο μεταναστών χθες (17/2) το βράδυ με έναν τραυματία.

Ειδικότερα, δύο Ιρανοί διαφώνησαν για ασήμαντο λόγο, σύμφωνα με το voria.gr, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας εκ των δύο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Απίστευτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια!

Νέο βίντεο σοκ από την αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια. Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει την ζωή του από αυτό.

Αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ ακολουθεί πανδαιμόνιο. Η συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών συνεχίζεται με ξύλα, ρόπαλα και μαχαίρια. Ένας Αφγανός πέφτει νεκρός και ένας ακόμη ομοεθνής του τραυματίζεται σοβαρά.

Γύρω στα δέκα άτομα ρίχνουν έναν άνδρα στο έδαφος. Τον ξυλοκοπούν, τον μαχαιρώνουν και τον χτυπούν με ό,τι βρίσκουν. Εκείνος καταφέρνει να σηκωθεί, αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω τα ίδια άτομα του δίνουν τα τελειωτικά χτυπήματα. Όλα αυτά έγιναν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα μάτια περαστικών. Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή, κατέγραψαν τις σκηνές.Θυμίζουμε πως μία άγρια συμπλοκή έγινε και πρόσφατα στο hot spot του Σκαραμαγκά.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Open TV, ένας ανυποψίαστος οδηγός ταξί έχει βρεθεί στη μέση της συμπλοκής με αποτέλεσμα να δεχθεί κι εκείνος την οργή τους. Ομοεθνείς του θύματος τον παίρνουν στα χέρια, ενώ καταστηματάρχες της περιοχής κατεβάζουν γρήγορα τα ρολά στα μαγαζιά τους.
Όπως εκτιμούν οι Αρχές, όλα έγιναν για το ποιος θα πάρει τα σκήπτρα του οργανωμένου εγκλήματος στην περιοχή.

Αδιανόητο! Ο ένας σκότωσε, ο άλλος βίασε και οι δύο... αφέθηκαν ελεύθεροι!

Ένα αδιανόητο περιστατικό, σαν αυτό του κτήνους στην Ηλεία, έχει σοκάρει τη Βρετανία, όπου ένας στυγνός δολοφόνος κι ένας αδίστακτος βιαστής έπρεπε να έχουν εκδοθεί στην Τζαμάικα, αλλά τελικά είδαν να απαλάσσονται, μετά την φυλάκισή τους.

Ο Φίτζτροϊ Ντέιλι μαχαίρωσε έναν 50χρονο μέχρι θανάτο, ύστερα από μια διαμάχη σε παμπ του Νησιού, για να φυλακιστεί για 10 χρόνια, ενώ ο Φάμπιαν Χένρι είχε μείνει πίσω από τα κάγκελα για 12 χρόνια, εξαιτίας του διπλού βιασμού μιας 17χρονης, αλλά και της απαγωγής μετά βιασμού σε μια 15χρονη.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, υπήρξε αναστολή για 11 ώρες, καθώς υπήρξε διαμαρτυρία σχετικά με την απέλασή τους. Το αποτέλεσμα, τελικά, είναι ο εκ νέου συναγερμός για τα θύματα των εν λόγω αδίστακτων ατόμων, αφού η Δικαιοσύνη τους απάλλαξε και προσθέτει δύο επιπλέον δημοσίους κινδύνους.

Πηγές από την Κυβέρνηση της Βρετανίας αναφέρουν, ότι φοβούνται πως οι εγκληματίες από την Τζαμάικα, που μένουν στην Αγγλία, θα κερδίσουν ολόκληρη τη δικαστική τους διαμάχη και θα βρεθούν εκτός των κέντρων απέλασης μεταναστών, ενώ σε πτήση της Τρίτης (11/2), όπου βρέθηκαν 25 πολίτες της Τζαμάικα, σε επιστροφή στην πατρίδα τους, παρατηρήθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι όλοι μαζί είχαν συγκεντρώσει την απίστευτη ποινή των 136 ετών φυλάκισης, μεταξύ των οποίων κι ένας νεαρός βιαστής.

Στην υπόθεση, που έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, η υπεράσπιση του δολοφόνου του 50χρονου ανέφερε, ότι επρόκειτο για μια σύρραξη, θέλοντας να δείξει πως έγινε τυχαία, αν και ο 50χρονος μαχαιρώθηκε αρκετές φορές και όχι μόνο μία.

«Ο Φίτζτροϊ Ντέιλι χρησιμοποίησε τρομερή βία, για έναν τόσο μικρό τσακωμό με τον Έρικ Πολ, καταστρέφοντας την οικογένειά του», ανέφερε ο ντετέκτιβ Άντι Μάνινγκ, υπεύθυνος της έρευνας για την υπόθεση.

Όσο για την περίπτωση του βιαστή; Ο Φάμπιαν Χένρι αρνήθηκε κάθε κατηγορία, παρότι περιεγράφη από δικαστή του Μπρίστολ το 2013, ως διαβολικός και χειραγωγικός άνθρωπος. Το αποτέλεσμα των αρνήσεών του, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια που βίασε να δώσουν μαρτυρία κατά αντιπαράσταση.

Ο ίδιος της είχε «βομβαρδίσει» με εκατοντάδες μηνύματα, για να πάρει αυτό που ήθελε. Στην περίπτωση της 17χρονης, τη βίασε δύο φορές το 2012 σε διαμέρισμα του ξαδέλφου του, ενώ όταν έφυγε, εκείνος την ακολούθησε και την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του, με την απειλή της βίας, για να ξεφύγει μόλις επενέβησαν οι φίλοι της.

Για τη 15χρονη, ο ίδιος καταδικάστηκε για απαγωγή και βιασμό στο σπίτι του στο Λονδίνο, αλλά εκείνη κατάφερε να στείλει μηνύματα στον πατέρα της, λέγοντας πως είχε απαχθεί. «Με πηγαίνει κάπου ενώ εγώ είμαι στο πίσω κάθισμα, με δεμένα πόδια. Τι να κάνω; Έρχεται, μπαμπά, θα μου πάρει το κινητό», έγραφε!

Τρεις αστυνομικοί, κάπως έτσι, πήγαν τα ξημερώματα εκείνη τη μέρα και βρήκαν τους δύο ξαπλωμένους. Στον Χένρι, φυσικά, απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επαφή με νέους και επιβλήθηκε ο ορισμός του ως βιαστή για μια ζωή.

«Της πήρε την αθωότητα. Της βανδάλισε τη ζωή και θα ζήσει με αυτό για όλη της τη ζωή», είπε μητέρα μίας εκ των θυμάτων του Χένρι, ενώ το θέμα έφτασε ακόμη και στη Βουλή, στην Ώρα του Πρωθυπουργού.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ηγέτης των Εργατικών, ρώτησε τον Μπόρις Τζόνσον, αν ισχύουν οι νόμοι ίσα για όλους, αφού αμφιβάλλει για το αν θα γίνονταν τα ίδια για τους λευκούς και αν θα υπήρχαν παρόμοιες αποφάσεις, ενώ έδωσε ως παράδειγμα μια συζήτηση του πρωθυπουργού το 1990, όπου φαινόταν να δίνει τη διεύθυνση μιας ρεπόρτερ σε φίλο του.

Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε, ότι ο Κόρμπιν δεν έχει κανένα δικαίωμα να εξομοιώνει καταστάσεις. Την Τρίτη (11/2), αξίζει να σημειωθεί ότι 17 άτομα απελάθηκαν στην Τζαμάικα το πρωί.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share