Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή στη Ομόνοια με τον ένα νεκρό!

Σοκάρουν οι εικόνες!

13 Φεβρουαρίου 2020 19:36
Βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή στη Ομόνοια με τον ένα νεκρό!

Βίντεο σοκ από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στην Ομόνοια με αποτέλεσμα έναν νεκρό άντρα μέρα μεσημέρι για ναρκωτικά και τσιγάρα. Δείτε το σοκαριστικό ντοκουμέντο από το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας δημοσιεύει το ethnos.gr. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της Αθήνας να τρέχουν για να ξεφύγουν από τη συμπλοκή στην οδό Μενάνδρου, ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί.

Η συμπλοκή ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς έγινε λίγο μετά τις 12:30 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, η περιοχή είναι χωρισμένη στα δύο: Δηλαδή τη μία πλευρά της οδού Μενάνδρου ελέγχουν οι Πακιστανοί και την άλλη οι Αφγανοί, με τα «σύνορα» να έχουν... τοποθετηθεί κατά κάποιο τρόπο στην οδό Σοφοκλέους.Θυμίζουμε πως μία άγρια συμπλοκή έγινε και πρόσφατα στο hot spot του Σκαραμαγκά.

Πακιστανοί και Αφγανοί είναι στα μαχαίρια, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να επικρατήσει ο πιο ισχυρός τόσο στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων όσο και ναρκωτικών. Αυτή η διακίνηση ήταν και ο λόγος που έγινε η συμπλοκή μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε η δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση: «Δυστυχώς, με τραγικό τρόπο επιβεβαιωνόμαστε. Για μια ακόμη φορά σήμερα αποδείχθηκε ότι ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης, που αρχίζει και τελειώνει στην παραγωγή αστυνομικού, επικοινωνιακού θεάματος δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα που προχωρά ακάθεκτη. Εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα. Την κατηγορούμε ότι απλώς μόνη της έννοια είναι να την μεταφέρει, να τη μετακινήσει στους παρακάτω δρόμους, από τους δρόμους που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει».

Οι δύο αντίπαλες ομάδες
Δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share