Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του με δαχτυλικά αποτυπώματα! (video)

Δείτε τι συνέβη!

29 Ιανουαρίου 2020 11:04
Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του με δαχτυλικά αποτυπώματα! (video)

Δεν πέρασαν πολλές ώρες, από τότε που ανασύρθηκαν όλες οι σοροί των θυμάτων του δυστυχήματος του Κόμπι Μπράιαντ με το ελικόπτερο και ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα αυτή του θρυλικού μπασκετμπολίστα, ενώ κυκλοφορεί ένα απίστευτο βίντεο από τη μοιραία πτήση.

Ο «Black Mamba» πέθανε ανάμεσα σε εννέα άτομα, με τις Αρχές να προχωρούν στην ταυτοποίηση μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που συνέβη και με άλλους τρεις νεκρούς του δυστυχήματος.

Από εκεί και πέρα, η αστυνομία ερευνά ακόμα τα αίτια και τις συνθήκες της πτώσης, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η κατάσταση πριν την τραγική κατάληξη της πτήσης.

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Ράκος η σύζυγός του! Οι αποκαλύψεις από το στενό της περιβάλλον!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται, όπως είναι λογικό, η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, η οποία μέσα σε μια στιγμή έχασε τον άνδρα και την κόρη της!

Η σύζυγός του αδικοχαμένου αθλητή είναι συντετριμμένη αν και προσπαθεί να κρατηθεί όρθια για τις κόρες της Natalia, Bianka και Capri.

Πηγές του αμερικάνικου περιοδικού People αναφέρουν ότι η Βανέσα δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια πρόταση χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Επίσης το περιοδικό People προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη. Ο Κόμπι Μπράιαντ συνήθιζε να χρησιμοποιεί το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από την εποχή που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς και τα δρομολόγια Newport Beach – Staples Center ήταν αρκετά συχνά, όμως την ίδια ώρα γνώριζε τους κινδύνους που υπήρχαν και έπαιρνε τα μέτρα του!

Μία από αυτές είχε να κάνει με την ασφάλεια της οικογένειάς του, με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μπράιαντ να αποκαλύπτει στο περιοδικό πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ του αδικοχαμένου θρυλικού NBAer και της συντρόφου του.

«Εκείνος και η γυναίκα του Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία: δεν θα πετούσαν μαζί σε ελικόπτερο», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή, τονίζοντας πως ο Κόμπι ήθελε να διασφαλίσει πως αν συνέβαινε κάτι άσχημο σε κάποια πτήση, οι κόρες της οικογένειας δεν θα έμεναν ποτέ μόνες.

Φοβερό! Αυτή ήταν η τελευταία πράξη του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ πριν πάνε στο μοιραίο ελικόπτερο!

«Σοκάρουν» οι λεπτομέρειες γύρω από τις στιγμές πριν από το θάνατο του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ, με τους δυο τους να έχουν επισκεφθεί μαζί τη θεία λειτουργία στην τοπική τους καθολική εκκλησία, λίγες ώρες προτού πεθάνουν με τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Οι δυο τους είχαν πάει στις 7 το πρωί (τοπική ώρα) σε εκκλησία του Νιούπορτ, όπου και κοινώνησαν. Ύστερα, έφυγαν από την εκκλησία και επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο, με τον πιλότο Άρα Ζομπάϊαν, ο οποίος τους μετέφερε στην ακαδημία του Κόμπι, για την προπόνηση της 13χρονης.

Στη συνέχεια, το ελικόπτερο συνετρίβη στο Καλαμπάσας κοντά στις 9:30 το πρωί, ενώ οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε κλήση της πυροσβεστικής στις 9:47.

Είναι ανατριχιαστικό, όμως, το γεγονός ότι πριν γίνει η μοιραία πτήση, οι δυο τους πήγαν να κοινωνήσουν, με πληροφοριοδότη της «Daily Mail» να μεταφέρει πως «κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο ιερέας μας ενημέρωσε πως ήταν εδώ».

Το ίδιο επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο ιερέας, Ντέιβιντ Μπαρνς, γράφοντας στο Twitter τα εξής: «Μία φίλη μου, μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας πως ένας φίλος της, της μετέφερε ότι είδε τον Κόμπι Μπράιαντ στη λειτουργία το πρωί. Η θεία λειτουργία είναι η προσευχή στο Θεό. Ο Παράδεισος είναι η προσευχή στο Θεό. Πήγαινε στη θεία λειτουργία, για να προσεύχεσαι μόνιμα σε αυτόν από τον παράδεισο».

Ο πάστορας Τίμοθι Φρέιερ, από την πλευρά του, όντας αυτή τη στιγμή στη Ρώμη, για να συναντήσει τον Πάπα, ανέφερε πως ο Κόμπι ήταν ένας πιστός Καθολικός, που λάτρευε την πίστη του, συμπληρώνοντας ότι «οι καρδιές μας είναι βαρδιές μετά την τραγωδία του ελικοπτέρου. Προσευχόμαστε και λυπούμαστε για τους φίλους και την οικογένεια των θυμάτων, που ταυτοποιήθηκαν. Τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα. Τον κολλεγιακό προπονητή, Τζον Αλτομπέλι, τη γυναίκα του, Κέρι, και την κόρη του, Αλίσα. Την προπονητή μπάσκετ, Κριστίνα Μάουζερ και τον πιλότο, Άρα Ζομπάϊαν.

Ο Κόμπι ήταν ένα είδωλο, που μας ενέπνευσε με τα λόγια και τις πράξεις του, για να βάζουμε τους στόχους μας, να δουλεύουμε σκληρά και να πετυχαίνουμε τα όνειρά μας. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στη θεία λειτουργία και καθόταν πίσω, ώστε να μην αποσπά τον κόσμο, από το να συγκεντρώνεται στην παρουσία του Χριστού. Ακολουθήστε με στις προσευχές μας για τα θύματα. Μακάρι να δώσει ο Θεός στους αγαπημένους τους ανθρώπους ειρήνη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, Χοσέ Γκόμες, μίλησε επίσης στο Twitter για τον Κόμπι. «Είμαι τόσο δυστυχισμένος που ακούω για το θάνατό του. Προσεύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και η Παναγία να προσφέρει ηρεμία στους δικούς του ανθρώπους. Τίποτα δεν υπάρχει πιο σημαντικό στο να θρηνείς κάποιον, από το να ξέρεις πως εκείνος επισκέφθηκε τον Θεό προτού πεθάνει, γιατί η προσευχή στον Θεό είναι ο παράδεισος».

Η Τζούλι Έρμες, υπεύθυνη Επικοινωνίας της εκκλησίας, όπου πήγαν ο Κόμπι και η Τζιάνα, επιβεβαίωσε πως κάθισαν πίσω, για να μην αποσπάσουν τον κόσμο. Ο πατέρας Άντονι Βου, με καταγωγή από το Βιετνάμ, έκανε την τελετή, με τον ίδιο να έχει περάσει τα νεανικά του χρόνια στην Ευρώπη, σπουδάζοντας στο Λέουβεν του Βελγίου.

Η εκκλησία ήταν βουβή τη Δευτέρα, μετά το θάνατο του Κόμπι και της κόρης του, με μόλις τρεις πιστούς να έρχονται και άλλα δύο μέλη της να παρευρίσκονται. «Ερχόταν πάντα στη λειτουργία των 7 π.μ., πριν πάει στο ελικόπτερο», είπε η Έρμες και πρόσθεσε τα εξής: «Φαντάζομαι, ότι πήγε κατευθείαν εκεί. Ήταν πολύ διακριτικός. Ερχόταν και καθόταν πίσω μαζί με την οικογένειά του και έφευγε λίγο νωρίτερα. Ήταν πολύ αγαπητός στην εκκλησία, πολύ αφοσιωμένος στην πίστη του. Πήγα την επομένη του θανάτου του στη λειτουργία, στις 12 το μεσημέρι. Ήταν μια λειτουργία αφιερωμένη στον ίδιο.

Κάθε λειτουργία εδώ, πια, είναι αφιερωμένη στον ίδιο και την οικογένειά του. Όλοι ήταν αποσβολωμένοι. Υπήρχε ησυχία. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι. Όταν τελείωσε η λειτουργία, όλοι έφυγαν ήσυχα και έψαχναν πληροφορίες στο κινητό τους. Οι πιστοί μας τον ήξεραν όχι μόνο από την εκκλησία, αλλά γενικά την κοινότητα, γιατί ο Κόμπι ήταν μεγάλο μέρος της.

Έτσι τον ήξερα κι εγώ. Ήταν απλός άνθρωπος, δε θα καταλάβαινες, ότι είναι ένας σούπερ σταρ. Κυκλοφορούσε δίχως μπράβους. Στην ουρά για καφέ, πάντα ήταν πρόθυμος για μια φωτογραφία με τα παιδιά που του ζητούσαν. Ακόμη κι αν δεν του μιλούσες, όλοι ήταν χαρούμενοι που ήταν μέλος της κοινότητάς μας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share