Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

30 λεπτά πριν τη μοιραία συντριβή! Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την «τυφλή» πτήση και το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

Σοκαριστικό!

28 Ιανουαρίου 2020 19:42
30 λεπτά πριν τη μοιραία συντριβή! Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την «τυφλή» πτήση και το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο μόλις 30 λεπτά πριν τη μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ φέρνει στο φως η ιστοσελίδα New York Post! Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλεί ένα «προφητικό» καρτούν που δείχνει το θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ σε ελικόπτερο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το βίντεο τράβηξε ένας Αμερικανός που άκουσε το ελικόπτερο να πετάει πολύ χαμηλά πάνω από το σπίτι του και να επιχειρεί – όπως ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε – επικίνδυνους ελιγμούς.

«Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι το ελικόπτερο που είχα καταγράψει με την κάμερα του κινητού μου πάνω από το σπίτι μου στο Glendale ήταν αυτό το Κόμπι Μπράιαντ», ανέφερε ο χρήστης Twitter @ theironlydreams.

Το σπίτι του χρήστη έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην πορεία της πτήσης του Sikorsky S-76B

Ο πιλότος Ara Zobayan είναι γνωστό ότι έκανε βόλτες στην περιοχή Glendale κοντά στο αεροδρόμιο Burbank λόγω της κακής ορατότητας.

«Παρατήρησα που έκανε 1 ή 2 κύκλους πριν αρχίσω να τραβώ βίντεο και ήταν ακόμα πιο κάτω και πιο κοντά στο σπίτι μου, με τη μέγιστη ισχύ στο κινητήρα. Δυστυχώς αυτή η πτήση κατέληξε σε τραγωδία» τόνισε ο χρήστης @theironlydreams.

Παραλίγο νεκρή διάσημη σταρ του Χόλιγουντ! Ποια ήταν να πετάξει στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ;

Τι συνδέει σταρ του Χόλιγουντ και τον Κόμπι Μπράιαντ; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας...Κανένας βασικά δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτοί οι δύο μπορούν να έχουν κάποια σχέση. Ποια είναι, λοιπόν, η τραγική ειρωνία; Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η 22χρονη, Κάιλι Τζέννερ, αφού εξέφρασε την λύπη της για τα θύματα που σκοτώθηκαν και την συμπόνια της προς την οικογένεια του θρύλου του NBA, αποκάλυψε κάτι συνταρακτικό, δηλαδή ότι συνδέεται προσωπικά με την τραγωδία!

Σε μια ανάρτηση στο Instagram δήλωσε ότι θα πετούσε και η ίδια με το ελικόπτερο που κόστισε την ζωή του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, ενώ γνώριζε προσωπικά τον πιλότο, Άρα Ζομπαγιάν.

Η Τζεννερ είχε νοικιάσει το ίδιο ελικόπτερο για τα γενέθλια της 3χρονης ανηψιάς της, το Νοέμβριο. Δημοσιεύοντας την ιστορία της Instagram, η Κάιλι μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα που περιελάμβανε μικρές φωτογραφίες των εννέα θυμάτων της συντριβής.

«Αναπαυθείτε εν ειρήνη .. προσευχές σε αυτές τις οικογένειες», γράφει κάτω από τις εικόνες.

«Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Αυτό ήταν το ελικόπτερο που θα πετούσα από καιρό σε καιρό με αυτόν τον πιλότο. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος. "

Πρόσθεσε: «Κρατήστε τους αγαπημένους σας κοντά »

Πολλά πλάνα της 3χρονης μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το εσωτερικό του αεροσκάφους, καθώς και έξω από αυτά που έδειξαν τον αριθμό ουράς του Sikorsky S-76 - το ίδιο με αυτό της Κυριακή.

Ο Μπράιαντ πετούσε με την 13χρονη κόρη του και επτά άλλους στην ακαδημία μπάσκετ όταν έπεσε το ελικόπτερο, σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες.

Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για πτήσεις, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, που γείωσαν τα δικά τους ελικόπτερα λόγω βαριάς ομίχλης. Ο πιλότος πετούσε κάτω από κανόνες οπτικής πτήσης (VFR), που σημαίνει ότι βασιζόταν στην ικανότητά του να βλέπει έδαφος κάτω από αυτόν.

Την Κυριακή, η Κάιλι μοιράστηκε μια αφιέρωση στο Κόμπι και τη Τζιάννα γράφοντας: «Δεν έχω λέξεις τώρα. Προσεύχομαι για αυτή την όμορφη οικογένεια. "

Τα αφιερώματα της Κάιλι αυτή ήταν μεταξύ των ιστοριών που προώθησε τη νέα της συλλογή καλλυντικών Kylie με θέμα το Στόρμι.

Η γκουρού του μακιγιάζ ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα γραμμή προς τιμήν της κόρης της, η οποία πρόκειται να γίνει δύο το Φεβρουάριο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share