Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Σκουλήκι στο γεύμα ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας! (Video)

Η απάντηση της Διοίκησης!

15 Ιανουαρίου 2020 15:31
Σοκ: Σκουλήκι στο γεύμα ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας! (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό εύρεσης σκουληκιού σε γεύμα ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο είχε μπει πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος είχε κολλήσει θανατηφόρα ασθένεια!

Η καταγγελία έγινε στις 7 Νοεμβρίου, με το περιστατικό να φτάνει στην διοίκηση του νοσοκομείου, το οποίο διέταξε να ερευνηθεί το περιστατικό. Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση, τονίζοντας πως έχουν ήδη ενημερωθεί οι κρατικές αρχές, ενώ γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στα μαγειρεία από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας.

Η ανακοίνωση του Γ.Ν. Κρατικού Νικαίας

«Σχετικά με το περιστατικό της 7ης Ιανουαρίου 2020, που αφορούσε στην φερόμενη ύπαρξη ξένου σώματος σε φαγητό ασθενούς ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1.Ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ορκίσθηκε ενώπιον του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου την 7η Ιανουαρίου 2020 και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2020.

2.Το προπεριγραφέν περιστατικό έχει περιέλθει σε γνώση της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

3. Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων, από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως».

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο νοσοκομείου!

Ένα θρίλερ επικρατεί στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 38χρονη γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο. Ενώ, σοκ είχε προκαλέσει σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και περαστικούς το θέαμα ενός αυτοκινήτου το οποίο είχε πραγματικά "καταβροχθίσει" η άσφαλτος πριν λίγες μέρες

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η άτυχα γυναίκα βρίσκονταν στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Στην περιοχή έσπευσαν και άντρες της αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό.

Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στην Κρήτη με μια γυναίκα στις Βασιλειές Ηρακλείου να φέρεται να έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, ενώ μόλις χθες παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά!

Στο σημείο σπεύδει το ασθενοφόρο.

Βόλος: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένα βρέφος 18 μηνών που έπεσε από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, το βράδυ της Δευτέρας στο Βόλο.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο στο φωταγωγό! (photo-video)

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν για άγνωστο λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου κι επειδή δεν υπάρχει εκεί παιδοχειρουργός, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share