Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός: Κόλλησε θανατηφόρα ασθένεια! (photo)

Σοκ!

30 Δεκεμβρίου 2019 21:33
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός: Κόλλησε θανατηφόρα ασθένεια! (photo)

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί o πασίγνωστος ηθοποιός, Ζακ Έφρον, έπειτα από σοβαρή ασθένεια που κόλλησε όσο βρισκόταν στο νησιωτικό κράτος της Ωκεανίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ. Σοκ επικρατεί ακόμη και στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την είδηση ότι αυτοκτόνησαν δίδυμοι ηθοποιοί!

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος ηθοποιός είχε μεταφερθεί στη ζούγκλα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Όπως γράφει η Sunday Telegraph, ο ηθοποιός κόλλησε κάποια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα είδος βακτηρίου που προκαλεί τύφο και πως ο ηθοποιός εμφάνισε σημάδια μόλυνσης.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός! (photo)

H ηθοποιός Sue Lyon πέθανε σε ηλικία 73 ετών στο Λος Άντζελες. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον ξαφνικό θάνατο ηθοποιού από το Game Of Thrones!

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο στενός της φίλος, Phil Syracopoulos, ο οποίος διευκρίνισε ότι η υγεία της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Lyon έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ούσα μόλις 14 χρόνων, όταν ο Stanley Kubrick την επέλεξε για να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της «Λολίτα», στην ταινία του που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Vladimir Nabokov. Μάλιστα, τότε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 800 (!) κορίτσια, αφού φήμες θέλουν ο σκηνοθέτης μόλις την είδα να αναφώνησε πως πρόκειται για την «τέλεια νύφη». Τότε βέβαια, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια έζησαν το απόλυτο viral της εποχής καθώς προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να εξάπτουν ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου.

undefined

«Δεν θέλαμε να κάνει συνεντεύξεις ή να εμφανιστεί στην τηλεόραση παρά την απίστευτη απαίτηση του κόσμου που επιθυμούσε να τη δει. Αισθανόμασταν ότι η εικόνα που θέλαμε να διαφυλάξουμε έπρεπε να βγει φρέσκια στην οθόνη παρά μπερδεμένη μαζί με προσωπικά της γούστα. Δεν μοιάζει καθόλου με τον χαρακτήρα που υποδύεται και νιώθαμε ότι θα διακινδυνεύσουμε την αλήθεια του χαρακτήρα αν ο κόσμος μάθει από πριν την προσωπική της ζωή. […] Η «Λολίτα» είναι ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος και προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε την καριέρα της με τον πιο συναρπαστικό τρόπο, “ποτισμένη” στο απόλυτο μυστήριο». εξηγούσε τότε ο σκηνοθέτης.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός! (photo)

undefined

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Άννα Καρίνα σε ηλικία 79 ετών, ενώ σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν με τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη!

Η ηθοποιός, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στις ταινίες του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, πέθανε το Σάββατο, στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καλλιτεχνικού της πρακτόρου στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η άτυχη ηθοποιός έπασχε από καρκίνο.

undefined

Γαλλίδα δανικής καταγωγής, η ηθοποιός με το χλωμό πρόσωπο και τα μεγάλα γαλαζόγκριζα μάτια είχε γυρίσει στα χρόνια του 1960 επτά ταινίες με τον Γκοντάρ, ο οποίος ήταν τότε ο σύντροφός της. Έκανε επίσης καριέρα τραγουδίστριας, κυρίως στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

undefined

Πέθανε o διάσημος ηθοποιός, Κάρολ Σπίνεϊ, σε ηλικία 85 ετών, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή στο δημοφιλές αμερικανικό σόου για παιδιά, Sesame Street, λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη διάσημου ηθοποιού!

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ αφού υπέφερε για αρκετό καιρό από δυστονία.

Ο ίδιος είχε αποσυρθεί από πριν από ένα χρόνο από το σόου. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός συμμετείχε στο Sesame Street, δανείζοντας τη φωνή του, από το 1969.

undefined

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές στο ιστορικό σόου, εκφράζοντας την αγάπη του. Το έργο του στο παιδικό πρόγραμμα του έχει αποφέρει δύο βραβεία Grammy, έξι βραβεία Emmy, καθώς και βραβείο Emmy Lifetime Achievement το οποίο έλαβε το 2006.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share