Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε κορυφαίος ηθοποιός!

Θρήνος!

9 Δεκεμβρίου 2019 15:23
Πέθανε κορυφαίος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής, τον οποίο απολαύσαμε σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές. Κι όλα αυτά λίγο μετά την τραγωδία στην Συγγρού!

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών, ενώ την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία δημοσίευσή του στα social media, ο γιος του.

Ο λόγος για τον René Auberjonois, τον οποίο απολαύσαμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς ταινιών «Star Trek»! Η μάχη του με τον καρκίνο στον πνεύμονα ήταν άνιση, με τον κορυφαίο ηθοποιό να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Συναγερμός στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρός κρατούμενος στις φυλακές της Αγιάς!

Συναγερμός στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά με έναν κρατούμενο να εντοπίζεται νεκρός, ενώ στα Τρίκαλα ένας κρατούμενος είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 36χρονο κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο κρατούμενος ήταν αλβανικής καταγωγής και βρέθηκε μόνος στο κελί του, χωρίς να έχει εμφανή σημάδια που να δικαιολογούν τον θάνατό του.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας που αν και δεν έχουν σαφή ενδείξεις για το θάνατό του, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής! (photo)

Σοκαρισμένη είναι η καλλιτεχνική σκηνή καθώς βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής Juice Wrld, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Τσα Ιν Χα!

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν μόλις 21 ετών, όταν νωρίς το πρωί της Κυριακής, βρήκε τραγικό θάνατο αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης του, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tmz.com.

Όπως λένε μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο που διαδραματίστηκε το συμβάν, ο τραγουδιστής έπαθε μια ξαφνική κρίση και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα.

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η μεγάλη καριέρα του ράπερ ξεκίνησε μόλις ανέβηκε στην κορυφή των charts το 2018.

Το πρώτο του τεράστιο «χτύπημα» ήρθε το καλοκαίρι του 2018 με το "Lucid Dreams" ... το οποίο κατέληξε στο # 2.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share