Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτό το σκυλάκι κάθεται για 2 χρόνια στην ίδια θέση! Μόλις δείτε ολόκληρη την φωτογραφία θα παγώσετε!

Ραγίζει καρδιές!

14 Ιανουαρίου 2020 13:26
Αυτό το σκυλάκι κάθεται για 2 χρόνια στην ίδια θέση! Μόλις δείτε ολόκληρη την φωτογραφία θα παγώσετε!

Μόλις διαβάσετε την ιστορία με το σκυλάκι της φωτογραφίας που κάθεται για 2 σερί χρόνια στο ίδιο σημείο θα λυγίσετε, μια ιστορία που δεν θυμίζει εκείνη με τον σκύλο και το πλυντήριο!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο «Χάτσικο» της Ναυπακτίας, η ιστορία του οποίου δείχνει για ακόμη μία φορά την ανιδιοτελή αγάπη του σκύλου προς τον άνθρωπο.

Πρόκειται για ένα λευκό σκυλάκι, το οποίο εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του, όπως ακριβώς έκανε και ένας άλλος σκύλος σε άλλο σημείο!

Ο Χάρης, ο ιδιοκτήτης του τετράποδου, σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2017, στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο. Εκεί στήθηκε το καντηλάκι με την φωτογραφία του. Από τότε το σκυλάκι επιστρέφει στο συγκεκριμένο σημείο, περιμένοντας προφανώς να ξαναδεί το αφεντικό του.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να υιοθετήσουν τον σκύλο και να τον πάρουν στο σπίτι τους, αλλά εκείνος γυρίζει πάντα στο σημείο του δυστυχήματος.

Αυτοί που τον φροντίζουν είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι του πηγαίνουν φαγητό και νερό.

Πήρε το γέρικο σκύλο του και τον έβαλε στη πισίνα. Ο λόγος; Συγκινητικός!

Έβαλε το γέρικο, άρρωστο σκυλί του στη πισίνα. Είμαστε σίγουροι, πως, μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε.

Μετά την αστεία ιστορία, όπου ένας σκύλος έριξε το αμάξι του αφεντικού του μέσα στη πισίνα, μάθαμε για έναν άλλο σκύλο, ο οποίος χρησιμοποιεί την πισίνα, σαν θεραπεία.

Ο λόγος για τον Κέιν, ένα πανέμορφο Χάσκυ, που αν και είναι άρρωστο και γέρικο, δεν σταματάει ούτε στιγμή να λατρεύει τον ιδιοκτήτη του! Και πως να μην το κάνει άλλωστε;

Συγκεκριμένα, ένα πρωινό, εντελώς ξαφνικά, τα πίσω πόδια του Κέιν σταμάτησαν να κινούνται. Δυστυχώς, ο Κέιν είναι πολύ γέρος και αδύναμος και για αυτό δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το ακόμη πιο άσχημο είναι ότι ο Κέιν πονάει και τα φάρμακα που του δίνει ο κτηνίατρος δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα να νιώσει καλύτερα.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης, ρώτησε, έψαξε στο διαδίκτυο και έμαθε ότι πολλά σκυλιά με αρθρίτιδα, παράλυση και με προβλήματα κινητικότητας ανακουφίζονται από τους πόνους ή και θεραπεύονται όταν βρίσκονται μέσα στο νερό.

Η έλλειψη βαρύτητας μέσα στο νερό δεν προκαλούσε πίεση στα πονεμένα πόδια του Κέιν και δεν τον πλήγωνε. Το έκανε ξανά και ξανά, για συνεχόμενες μέρες και.. έγινε το θαύμα!

Ο Κέιν μπόρεσε να σταθεί και πάλι στα πόδια του! Μερικές μέρες μετά σηκώθηκε και περπάτησε και μόνος του!

Τα γέρικα σκυλιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και υπομονή από τα νεαρά σκυλιά. Για αυτό ακριβώς και η πράξη αυτού του άντρα αποκτά μεγαλύτερη αξία!

"Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό θα είναι ακόμη μαζί μου ο Κέιν. Όσο όμως τον έχω θα τον βοηθάω, όσο περισσότερο μπορώ, να νιώθει πιο άνετα. Και κάθε μέρα, μου δείχνει με τον τρόπο του πόσο πολύ εκτιμάει αυτό που κάνω!" λέει ο ιδιοκτήτης του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share