Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σκύλος πλησιάζει το πλυντήριο ρούχων! Δευτερόλεπτα μετά (δεν) κάνει αυτό που όλοι φαντάζεστε!

Απίστευτο!

5 Φεβρουαρίου 2020 19:13
Σκύλος πλησιάζει το πλυντήριο ρούχων! Δευτερόλεπτα μετά (δεν) κάνει αυτό που όλοι φαντάζεστε!

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο πανέξυπνα σκυλάκι που έχετε δει ποτέ και δεν θυμίζει σε τίποτα το σκυλάκι που καθόταν για 2 χρόνια στην ίδια θέση! Το πανέξυπνο αυτό βελγικό ποιμενικό βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και τα βγάζει μόλις πλυθούν με την ιδιοκτήτριά του να θέλει πια να του μάθει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις δουλειές του σπιτιού βρήκε μια γυναίκα από την Τσεχία, αφού το αξιαγάπητο βελγικό ποιμενικό της ο Rancho, έμαθε να βάζει και να βγάζει τα ρούχα από το πλυντήριο.

Για του λόγου το αληθές η ιδιοκτήτριά του Petra Dvorakova βιντεοσκόπησε τον τετράποδο φίλος της να παίρνει με το στόμα του τα ρούχα προσεκτικά ένα προς ένα να τα βάζει στο πλυντήριο και έπειτα να κλείνει την πόρτα. Μόλις, η πλύση τελειώσει ο Rancho κάνει την ακριβώς αντίστροφη διαδικασία!

"Είναι έξυπνος, παιχνιδιάρης, και πάντα έτοιμος για δράση" είπε η Petra που ελπίζει να του μάθει και άλλες δουλειές!

Δείτε το απίστευτο βίντεο στην συνέχεια στο Athensmagazine.gr:

Αυτός ο σκύλος έσκαψε ένα λάκκο και έμεινε μέσα. Όταν μάθετε το γιατί θα λυγίσετε!

Θα ξεσπάσετε σε κλάματα, όταν μάθετε τον λόγο που αυτός ο σκύλος, ζούσε σε έναν λάκκο. Πρόκειται για μια τρομερή ιστορία.

Μετά την ανατριχιαστική ιστορία, με τον σκύλο που μύρισε την καρδιά του αφεντικού του, διαβάσαμε για έναν σκύλο, ο οποίος μένει πιστός στο αφεντικό του και μετά τον θάνατό του.

Όπως είδατε και στην φωτογραφία, το ζώο ζει σε μια τρύπα, που έσκαψε μόνο του στον τάφο του δια βίου φίλο του. Είναι πολύ συγκινητικό το θέαμα.

Ο ίδιος δεν καταλαβαίνει την έννοια του θανάτου.Ο ιδιοκτήτης του πέθανε πριν από λίγο καιρό, αλλά και πάλι ο πιστός του σύντροφος συνεχίζει να είναι δίπλα του σε μια τρύπα στον τάφο σκαμμένη από τα ποδιά του.Παραμένει πιστός στον φίλο του, στον σύντροφο της ζωής του. Η εικόνα ταξιδεύει τον κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αν και δεν δίνει ακριβή τοποθεσία, ο σκύλος ζούσε στο νεκροταφείο για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, και υπήρξαν αρκετές προσπάθειες για να τον απομακρύνουν. Αλλά μάταια…

Δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψει τον φίλο του. Τώρα ίσως να έχουν ξανά συναντηθεί σε ένα καινούργιο μέρος σε έναν νέο κόσμο!

Κανένας δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτό το σκυλάκι που υπέφερε από δυσπλασία! Σήμερα όμως...

Αυτός ο σκύλος που πάσχει από δυσπλασία ήταν εγκαταλελειμένος, και κανένας δεν ήθελε να τον υιοθετήσει. Όπως και ο σκύλος που τον φώναζαν κουασιμόδο, και έπασχε από την ίδια ασθένεια, είδε την ζωή του να αλλάζει!

Σήμερα έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο αφότου διασώθηκε από τον αφοσιωμένο ιδιοκτήτη της.

Η 6 ετών Κούντα πάσχει από το σύνδρομο κοντής σπονδυλικής στήλης, μια πάθηση που επηρεάζει μόνο 17 γνωστά σκυλιά στον κόσμο και προκαλεί το καμπούριασμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Η ιδιοκτήτριά της, Τζούλι Λερόι, η οποία εργάζεται ως μπόγιας, έσωσε το pitbull από ένα σπίτι στο οποίο την κάλεσαν και δεν άντεχε να την παραδώσει στο καταφύγιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share