Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό σημαίνει αγάπη: Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Συγκινητική ιστορία!

20 Νοεμβρίου 2019 16:59
Αυτό σημαίνει αγάπη: Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Αυτό σημαίνει αγάπη! Σκύλος περιμένει εδώ και 40 μέρες στο σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όποιος έχει αμφιβολία ας διαβάσει το παρακάτω περιστατικό από την Μογγολία…
Από τις 10 Σεπτέμβρη που σκοτώθηκε το αφεντικό του κάθε μέρα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Στεναχωρημένο σκυλάκι κάθεται έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Όμως όταν κατάλαβε ποιον περίμενε...

Κάθε μέρα από τις 10 Σεπτέμβρη ένας σκύλος πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ενός δρόμου, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο το αφεντικό του.

Είτε έχει κρύο, είτε έχει ζέστη, αυτός κάθε βράδυ είναι και περιμένει.

«Είναι σχεδόν τρεις μήνες τώρα και αυτός είναι πάντα εκεί, ακόμα και όταν βρέχει. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε ο Γκούο Ξίνχουα, ο οποίος είναι ταξιτζής και περνάει καθημερινά από το σημείο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αρκετοί έχουν προσπαθήσουν να του δώσουν φαγητό, αλλά το σκυλάκι δείχνει τρομαγμένο. Απομακρύνεται τρέχοντας και επιστρέφει μετά από λίγο για να περιμένει το αφεντικό του.

Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αφού είναι πάντα στο πλευρό του σε κάθε στιγμή και όποτε τον χρειαστεί. Η σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του σκύλου είναι πολύ δυνατή. Μια γιαγιά, λοιπόν, έπεσε κάτω στο πάτωμα και δεν είχε κανέναν να την σηκώσει όταν το σκυλάκι της ανέλαβε δράση!

Δείτε επίσης: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Η 91χρονη Ντόρις Τζένκινς, από το Κάντγουελ, πήγαινε για ύπνο και τότε έβγαλε την ιατρική συσκευή ειδοποίησης και μπήκε στην κουζίνα να πάρει το φάρμακο της.

Αφού κατάπιε τα χάπια, θρόμβοι αίματος παρέλυσαν τα πόδια της και έγινε το αναπόφευκτο.... έπεσε στο πάτωμα. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και δεν είχε κανέναν να την σηκώσει. Σύρθηκε έως έξω από την κουζίνα, όπου βρισκόταν ο σκυλάκος της, ο Ορέο.

Ο Όρεο αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης, και έντρομος έτρεξε γρήγορα στο δρόμο για να ειδοποιήσει έναν νοσοκόμο που έμενε κοντά. Ο νοσοκόμος ακολούθησε τον σκύλο στο σπίτι, όπου βρήκε την γιαγιά στο πάτωμα και κάλεσε την άμεση δράση.

Η Ντόρις έφτασε στο νοσοκομείο εγκαίρως χάρη στον σκύλο της, ο οποίος της έσωσε την ζωή!

Έπειτα από την κηδεία της γιαγιάς της, έβγαλε αυτή την φωτογραφία. Μετά την κοίταξε και έπαθε σοκ....

Η τρίχα της σηκώθηκε, όταν μετά την κηδεία της γιαγιάς της, έπιασε και είδε μια φωτογραφία. Τι συνέβη;

Ο λόγος για την 18χρονη Νταϊάνα, η οποία αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή.

“Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

Πρόκειται για αντανάκλαση ή μήπως οπτική οφθαλμαπάτη; Η Νταϊάνα δεν το πιστεύει: “Εκτός από μένα, κανείς δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Εκείνη την νύχτα όμως όλοι νιώθαμε πολύ παράξενα μετά το περιστατικό. Κανείς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ήρεμα.”

Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share