Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου! (photos)

Το τελευταίο «αντίο»!

12 Ιανουαρίου 2020 15:32
Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου! (photos)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, με τους συγγενείς και φίλους του να είναι πραγματικά συντετριμμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του!

Το τελευταίο αντίο, στον επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκο, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό του την Αετομηλίτσα του Γράμμου το βράδυ της Παρασκευής, είπαν σήμερα το μεσημέρι, η σύζυγος, τα παιδιά του οι συγγενείς, οι φίλοι, εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία, ετελέστη στις 13:00 στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου.

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου: Πως έγινε το μοιραίο τροχαίο;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Ιωαννίνων και όχι μόνο, ο θάνατος του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο δυστύχημα. Ακόμη ένα πλήγμα στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του Γεώργιου Μουστάκα!

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς την Αετομηλίτσα κατά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συγγενή του. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε σε χαράδρα, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news.gr στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Τότε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι και σπρώχνοντας προσπάθησε να κινήσει το όχημα στο οποίο βρισκόταν ακόμα μέσα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος.

Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές.

Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Φονικό τροχαίο στην Κόρινθο: 50χρονος «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητο σε ελιά!

Φονικό τροχαίο σημειώθηκε στην Κόρινθο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» πάνω σε μια ελιά! Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε επίσης στην Φθιωτιδα πριν από λίγες μέρες!

Η επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας ανέφερε:

«Σήμερα (9.1.2020) και πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος απο την Αρχαία Κόρινθο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (δέντρο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του ΚΤΕΛ, με ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να έχουμε έναν τραυματία! Ενώ, σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 22 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία, ανατράπηκε ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα άτομο τραυματίστηκε με τη βοήθεια 6 πυροσβεστών που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share