Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο ιδρυτής της εταιρίας παιχνιδιών Γεώργιος Μουστάκας!

Θρήνος...

3 Ιανουαρίου 2020 14:55
Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο ιδρυτής της εταιρίας παιχνιδιών Γεώργιος Μουστάκας!

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γεώργιος Μουστάκας, ιδρυτής και Πρόεδρος της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Θλίψη επικρατεί και στον δημοσιογραφικό κόσμο με τον θάνατο του Γιώργου Κόμη!

Ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας υπήρξε από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι το 2011, διετέλεσε 18 χρόνια Πρόεδρος, 6 χρόνια Γραμματέας του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και Παιδικών Αμαξών) και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11:00, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι (Κηφισιά). Tα καταστήματα Μουστάκας το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά από τις 09.00 έως τις 12.00.

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε 20χρονος γιος πασίγνωστης σεναριογράφου! (photo)

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου, μετά το σοκ που έχει υποστεί από την είδηση ότι συνελήφθη ηθοποιός για τη δολοφονία της μητέρας της, καθώς την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 20 ετών, άφησε ο γιος επιτυχημένης συγγραφέως και σεναριογράφου JΚόαν.

Η δημιουργός του «Orange Is the New Black» και του «Weeds» έχασε τον γιό της Charlie Noxon μετά από τον τραυματισμό του ενώ έκανε σκι.

Το δυστύχημα – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ – συνέβη στις πλαγιές του Park City στην Utah την Πρωτοχρονιά.

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε πασίγνωστος μουσικός! (photo)

Ο Νιλ Ίνες, Βρετανός μουσικός και μέλος των Monty Pythons, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, όπως ανακοινώθηκε από τον ατζέντη του, Νάιτζελ Μόρτον. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί. Ενώ, πριν από λίγες μέρες πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Ο Μόρτον είπε ότι ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και ο Ίνες δε ήταν άρρωστος. Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατό του, στην οποία λέει: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Νιλ Τζέιμς Ίνες. Χάσαμε μια ευγενική και πανέμορφη ψυχή, της οποίας η μουσική και τα τραγούδια άγγιξαν τις καρδιές όλων μας. Πέθανε από φυσικά αίτια, αιφνίδια και χωρίς να υποφέρει. Η σύζυγός του, Ιβόν, οι τρεις γιοι του και τα εγγόνια του είμαστε όλοι ευγνώμονες για τη ζωή, τη μουσική και τη χαρά που μας έδωσε».

Ο μουσικός και κωμικός έγραψε αρκετά τραγούδια για τους Monty Pythons και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Life of Brian» του 1979.

Άρχισε να παίζει μουσική, στη δεκαετία του ‘60 με το συγκρότημα The Rutles. Το γκρουπ κατακρίθηκε πολύ επειδή έφτιαχνε, μεταξύ άλλων, παρωδίες τραγουδιών των Beatles και ο Ίνες βρέθηκε στα δικαστήρια, κατηγορούμενος από τους ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων του συγκροτήματος. Ο ίδιος ορκίστηκε στο δικαστήριο ότι δεν άκουγε τα τραγούδια των Beatles, άρα δεν τα ήξερε καν…

Στη δεκαετία του ’70 συνεργάστηκε με τους Monty Pythons και συμμετείχε σε σκετσάκια στο τηλεοπτικό τους σόου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share