Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" πάνω σε νταλίκα!

Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός!

8 Ιανουαρίου 2020 10:06
Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στην Φθιώτιδα, όταν ένας οδηγός 29χρονος από χωριό του Δομοκού και κατεύθυνση τη Λαμία, κάτω από συνθήκες, «καρφώθηκε» πάνω σε νταλίκα που είχε ακινητοποιηθεί στο αντίθετο ρεύμα στο σημείο, από πρόβλημα στη μετάδοση κίνησης.

Ακόμα ένα τροχαίο που σοκάρει, μετά από αυτό που σημειώθηκε εχθές στην Κηφισιά. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Διασωληνώθηκε και εισήλθε στο χειρουργείο έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα. Το χειρουργείο κράτησε μέχρι το πρωί και η κατάσταση του τραυματία χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σημειώνουμε ότι την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο, οι συνθήκες που επικρατούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν πολικές, με το θερμόμετρο αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση, ενώ ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο που έχασαν την ζωή τους τα δύο ξαδέρφια!

Σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 22 και 21 ετών.

Βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open δείχνει την πορεία την πορεία του ΙΧ λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση. Στο βίντεο το ΙΧ φαίνεται να διασχίσει τον δρόμο στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 120 χλμ. Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου και εκτός από τα δύο νεκρά ξαδέλφια, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ένας ακόμη νέος.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που έχασαν την ζωή τους, τα δύο ξαδέλφια!

Στην δημοσιότητα ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στην Κηφισιά. Δύο εξαδέλφια, 22 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος -που περιλαμβάνεται στους τραυματίες- πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο ξαδέλφια μαζί με άλλα δύο άτομα. Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι (4+4).

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή: Πρώτοθεμα

Ιταλία: Νεκροί έξι τουρίστες μετά από σφοδρό τροχαίο!

Έξι νεαροί Γερμανοί σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν σε φρικτό τροχαίο, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη βόρεια Ιταλία όταν αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στην ομάδα των τουριστών, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1.15 τα μεσάνυχτα (2.15 ώρα Ελλάδας) στο Άλτο Άντιτζε, την ιταλική περιοχή που συνορεύει με την Αυστρία, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera. Μάλιστα στην χώρα μας σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου δύο άτομα έχασαν την ζωή τους.

Αφού πέρασε το βράδυ σε ένα εστιατόριο, η ομάδα των νεαρών Γερμανών τουριστών βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο με το οποίο μετακινείτο όταν ένα αυτοκίνητο έφθασε με μεγάλη ταχύτητα, θερίζοντας τους ανθρώπους πάνω στον δρόμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 28χρονος που ζει στην περιοχή «και ο οποίος φέρεται να είχε πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα».

Οι έξι νέοι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ τρεις από τους έντεκα τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αυστρία, σύμφωνα με την πηγή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share