Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Ήταν μόλις 27 ετών!

10 Ιανουαρίου 2020 11:57
Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Μόλις στα 27 του χρόνια πέθανε ο ηθοποιός Χάρι Χαινς, βυθίζοντας στη θλίψη ανάμεσα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του. Ακόμη ένα σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την αυτοκτονία δίδυμων διάσημων ηθοποιών!

Ο νεαρός ηθοποιός λέγεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εθισμούς. Ο Harry είχε λάβει μέρος σε αρκετές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως το American Horror Story και το The OA.

Το τραγικό γεγονός αποκάλυψε η μητέρα του μέσα από τα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μόλις 27 ετών και είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς είχε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και καιρό… Θα μου λείψεις Harry. Κάθε ημέρα της ζωής μου».

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός! (photo)

H ηθοποιός Sue Lyon πέθανε σε ηλικία 73 ετών στο Λος Άντζελες. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον ξαφνικό θάνατο ηθοποιού από το Game Of Thrones!

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο στενός της φίλος, Phil Syracopoulos, ο οποίος διευκρίνισε ότι η υγεία της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Lyon έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ούσα μόλις 14 χρόνων, όταν ο Stanley Kubrick την επέλεξε για να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της «Λολίτα», στην ταινία του που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Vladimir Nabokov. Μάλιστα, τότε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 800 (!) κορίτσια, αφού φήμες θέλουν ο σκηνοθέτης μόλις την είδα να αναφώνησε πως πρόκειται για την «τέλεια νύφη». Τότε βέβαια, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια έζησαν το απόλυτο viral της εποχής καθώς προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να εξάπτουν ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου.

«Δεν θέλαμε να κάνει συνεντεύξεις ή να εμφανιστεί στην τηλεόραση παρά την απίστευτη απαίτηση του κόσμου που επιθυμούσε να τη δει. Αισθανόμασταν ότι η εικόνα που θέλαμε να διαφυλάξουμε έπρεπε να βγει φρέσκια στην οθόνη παρά μπερδεμένη μαζί με προσωπικά της γούστα. Δεν μοιάζει καθόλου με τον χαρακτήρα που υποδύεται και νιώθαμε ότι θα διακινδυνεύσουμε την αλήθεια του χαρακτήρα αν ο κόσμος μάθει από πριν την προσωπική της ζωή. […] Η «Λολίτα» είναι ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος και προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε την καριέρα της με τον πιο συναρπαστικό τρόπο, “ποτισμένη” στο απόλυτο μυστήριο». εξηγούσε τότε ο σκηνοθέτης.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός! (photo)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Άννα Καρίνα σε ηλικία 79 ετών, ενώ σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν με τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη!

Η ηθοποιός, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στις ταινίες του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, πέθανε το Σάββατο, στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καλλιτεχνικού της πρακτόρου στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η άτυχη ηθοποιός έπασχε από καρκίνο.

Γαλλίδα δανικής καταγωγής, η ηθοποιός με το χλωμό πρόσωπο και τα μεγάλα γαλαζόγκριζα μάτια είχε γυρίσει στα χρόνια του 1960 επτά ταινίες με τον Γκοντάρ, ο οποίος ήταν τότε ο σύντροφός της. Έκανε επίσης καριέρα τραγουδίστριας, κυρίως στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Πέθανε o διάσημος ηθοποιός, Κάρολ Σπίνεϊ, σε ηλικία 85 ετών, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή στο δημοφιλές αμερικανικό σόου για παιδιά, Sesame Street, λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη διάσημου ηθοποιού!

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ αφού υπέφερε για αρκετό καιρό από δυστονία.

Ο ίδιος είχε αποσυρθεί από πριν από ένα χρόνο από το σόου. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός συμμετείχε στο Sesame Street, δανείζοντας τη φωνή του, από το 1969.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές στο ιστορικό σόου, εκφράζοντας την αγάπη του. Το έργο του στο παιδικό πρόγραμμα του έχει αποφέρει δύο βραβεία Grammy, έξι βραβεία Emmy, καθώς και βραβείο Emmy Lifetime Achievement το οποίο έλαβε το 2006.

Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή η Σέλι Μόρισον σε ηλικία 83 ετών. Τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά "Will & Grace".

Την τραγική είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο ατζέντης της την Κυριακή.

Η 83χρονη γυναίκα είχε καριέρα 50 ετών και είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά "Will & Grace".

Στο Λος Άντζελες άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά “Will & Grace”. Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε αρχικά για έναν μόνο ρόλο, ωστόσο ήταν τόσο πετυχημένος που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια της πετυχημένης σειράς. Θρήνος: Πέθανε ο Πέτρος Περιμένης!

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

Ο Eric McCormack που υποδυόταν τον Will έγραψε στο Twitter: "Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας"

Η Debra Messing, που ενσάρκωνε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι... Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια".

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

“Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share