Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυλίχτηκε στις φλόγες το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ!

7 Ιανουαρίου 2020 17:08
Τυλίχτηκε στις φλόγες το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου!

Φρίκη προκάλεσε η είδηση ότι το σπίτι γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου πήρε φωτιά και οι εικόνες από το εσωτερικό του προκαλούν σοκ!

Η δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περίγραψε τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο λόγος για την Ράνια Καρατζαφέρη, η οποία όπως αποκάλυψε το σπίτι της πήρε φωτιά από τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Μέσα στο σπίτι ήταν ο σύντροφός μου και το παιδί μου και κοιμόντουσαν. Το σαλόνι καιγόταν. Η γειτόνισσα κατάλαβε ότι καιγόμαστε, πέταξε το λάστιχο κι έτσι… σωθήκαμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κοζάνη: Φωτιά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου!

Φωτιά μικρής έκτασης, πιθανότατα από τα κεριά, προκλήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη.

Η φωτιά επεκτάθηκε στην καμινάδα, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, και δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως συνέβη στο κτήριο στον Πειραιά.

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες και από τις φλόγες σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Χάος στον Κηφισό: Φωτιά σε φορτηγάκι!

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι επί της Λεωφόρου Κηφισού. Το όχημα έπιασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς Πειραιά πριν την έξοδο. Ενώ, πανικός προκλήθηκε από την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε αεροπλάνο που πήρε φωτιά η μηχανή του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Φωτιά σε κτήριο!

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Από την άλλη κόλαση επικρατεί στην Αυστραλία από τις φονικές φωτιές με 15 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους! Ενώ, σοκ προκαλεί ένα βίντεο-ντοκουμέντο με φλόγες να περικυκλώνουν πυροσβέστες!

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο επί της οδού Μαγνησίας και 3ης Σεπτεμβρίου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι!

Κρήτη: Φωτιά σε σπίτι!

Φωτιά στο Ηράκλειο!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share