Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Πεύκη: Η αποκάλυψη της γιαγιάς της 5χρονης για την 32χρονη! (Video)

«Δεν είχαμε...»

3 Ιανουαρίου 2020 14:25
Τραγωδία στην Πεύκη:  Η αποκάλυψη της γιαγιάς της 5χρονης για την 32χρονη! (Video)

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί μετά την τραγωδία στην Πεύκη, με την γιαγιά της 5χρονης να προβαίνει σε αποκαλύψεις για την 32χρονη και τον πατέρα να συγκλονίζει με τις πρώτες του δηλώσεις!

Η πεθερά της γυναίκας ανέφερε πως η οικογένεια δεν είχε καταλάβει ότι η νύφη της είχε πρόβλημα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτή την τραγωδία. Ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναγνώρισε ότι η ψυχολογία της δεν ήταν καλή, καθώς το 5χρονο κορίτσι είχε κινητικά προβλήματα και προβλήματα ομιλίας.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε γίνει αντιληπτό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, απάντησε πως «με τα λεγόμενα το καταλάβαμε, τι άλλο να κάναμε;».

«Δεν μπορεί ο άρρωστος να βοηθήσει τον εαυτό του»

Με αφορμή την τραγωδία ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, σχολίασε πως μία τέτοια ψυχολογική μετάβαση «οργανώνεται και η αλλαγή της οργάνωσης φαίνεται».

Πρόσθεσε ότι «η αλλαγή στη συμπεριφορά γίνεται σταδιακά» και υπογράμμισε πως αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος που περνά σε αυτή τη μετάβαση «χρειάζεται βοήθεια».

Ήταν κατηγορηματικός ότι ο άρρωστος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του μόνος του, ενώ ανέλυσε τις τρεις διαστάσεις του προβλήματος.

Όπως είπε, η πρώτη είναι ότι, «φοβόμαστε το στίγμα», η δεύτερη ότι, «φοβόμαστε τι θα πει ο κόσμος» και η τρίτη ότι, «ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος».

Μάλιστα απηύθυνε έκκληση στον υπουργό Υγείας να φροντίσει ώστε να υπάρξει ενημέρωση του κοινού για τις ψυχικές ασθένειες και αναφερόμενος σε ανάλογες παιδοκτονίες, στα αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών, στα παιδιά που πέφτουν θύματα σχολικού εκφοβισμού και σε παιδιά που βρίσκονται σε κλινικές απεξάρτησης, υπογράμμισε ότι, «η ψυχική ασθένεια είναι μία ασθένεια όπως όλες, έχει θεραπεία».

Τραγωδία στην Πεύκη: Αυτή είναι η 32χρονη αυτόχειρας-παιδοκτόνος και η 5χρονη κόρη της! (photos-video)

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συνέβη χθες λίγο μετά τις 11:30 το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κορούλα της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η νεαρή νηπιαγωγός δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι το παιδί της ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της

Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Προχθές γελάγαμε, γλεντάγαμε και πίναμε μαζί»

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας ήταν ο πεθερός της νηπιαγωγού. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ούτε φαινόταν ότι θα το κάνει. Προχθές ήμασταν μαζί, γελάγαμε, γλεντάγαμε, πίναμε» δήλωσε ο πεθερός της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share