Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε 20χρονος γιος πασίγνωστης σεναριογράφου! (photo)

Θρήνος...

2 Ιανουαρίου 2020 19:42
Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε 20χρονος γιος πασίγνωστης σεναριογράφου! (photo)

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου, μετά το σοκ που έχει υποστεί από την είδηση ότι συνελήφθη ηθοποιός για τη δολοφονία της μητέρας της, καθώς την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 20 ετών, άφησε ο γιος επιτυχημένης συγγραφέως και σεναριογράφου JΚόαν.

Η δημιουργός του «Orange Is the New Black» και του «Weeds» έχασε τον γιό της Charlie Noxon μετά από τον τραυματισμό του ενώ έκανε σκι.

Το δυστύχημα – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ – συνέβη στις πλαγιές του Park City στην Utah την Πρωτοχρονιά.

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε πασίγνωστος μουσικός! (photo)

Ο Νιλ Ίνες, Βρετανός μουσικός και μέλος των Monty Pythons, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, όπως ανακοινώθηκε από τον ατζέντη του, Νάιτζελ Μόρτον. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί. Ενώ, πριν από λίγες μέρες πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Ο Μόρτον είπε ότι ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και ο Ίνες δε ήταν άρρωστος. Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατό του, στην οποία λέει: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Νιλ Τζέιμς Ίνες. Χάσαμε μια ευγενική και πανέμορφη ψυχή, της οποίας η μουσική και τα τραγούδια άγγιξαν τις καρδιές όλων μας. Πέθανε από φυσικά αίτια, αιφνίδια και χωρίς να υποφέρει. Η σύζυγός του, Ιβόν, οι τρεις γιοι του και τα εγγόνια του είμαστε όλοι ευγνώμονες για τη ζωή, τη μουσική και τη χαρά που μας έδωσε».

Ο μουσικός και κωμικός έγραψε αρκετά τραγούδια για τους Monty Pythons και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Life of Brian» του 1979.

Άρχισε να παίζει μουσική, στη δεκαετία του ‘60 με το συγκρότημα The Rutles. Το γκρουπ κατακρίθηκε πολύ επειδή έφτιαχνε, μεταξύ άλλων, παρωδίες τραγουδιών των Beatles και ο Ίνες βρέθηκε στα δικαστήρια, κατηγορούμενος από τους ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων του συγκροτήματος. Ο ίδιος ορκίστηκε στο δικαστήριο ότι δεν άκουγε τα τραγούδια των Beatles, άρα δεν τα ήξερε καν…

Στη δεκαετία του ’70 συνεργάστηκε με τους Monty Pythons και συμμετείχε σε σκετσάκια στο τηλεοπτικό τους σόου.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός! (photo)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Άννα Καρίνα σε ηλικία 79 ετών, ενώ σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν με τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη!

Η ηθοποιός, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στις ταινίες του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, πέθανε το Σάββατο, στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καλλιτεχνικού της πρακτόρου στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η άτυχη ηθοποιός έπασχε από καρκίνο.

Γαλλίδα δανικής καταγωγής, η ηθοποιός με το χλωμό πρόσωπο και τα μεγάλα γαλαζόγκριζα μάτια είχε γυρίσει στα χρόνια του 1960 επτά ταινίες με τον Γκοντάρ, ο οποίος ήταν τότε ο σύντροφός της. Έκανε επίσης καριέρα τραγουδίστριας, κυρίως στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Πέθανε o διάσημος ηθοποιός, Κάρολ Σπίνεϊ, σε ηλικία 85 ετών, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή στο δημοφιλές αμερικανικό σόου για παιδιά, Sesame Street, λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη διάσημου ηθοποιού!

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ αφού υπέφερε για αρκετό καιρό από δυστονία.

Ο ίδιος είχε αποσυρθεί από πριν από ένα χρόνο από το σόου. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός συμμετείχε στο Sesame Street, δανείζοντας τη φωνή του, από το 1969.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές στο ιστορικό σόου, εκφράζοντας την αγάπη του. Το έργο του στο παιδικό πρόγραμμα του έχει αποφέρει δύο βραβεία Grammy, έξι βραβεία Emmy, καθώς και βραβείο Emmy Lifetime Achievement το οποίο έλαβε το 2006.

Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή η Σέλι Μόρισον σε ηλικία 83 ετών. Τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά "Will & Grace".

Την τραγική είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο ατζέντης της την Κυριακή.

Η 83χρονη γυναίκα είχε καριέρα 50 ετών και είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά "Will & Grace".

Στο Λος Άντζελες άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά “Will & Grace”. Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε αρχικά για έναν μόνο ρόλο, ωστόσο ήταν τόσο πετυχημένος που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια της πετυχημένης σειράς. Θρήνος: Πέθανε ο Πέτρος Περιμένης!

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

Ο Eric McCormack που υποδυόταν τον Will έγραψε στο Twitter: "Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας"

Η Debra Messing, που ενσάρκωνε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι... Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια".

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

“Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share