Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας!

Συναγερμός!

18 Δεκεμβρίου 2019 17:44
Θρίλερ στη Γλυφάδα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας!

Θρίλερ στη Γλυφάδα, με ένα πτώμα γυναίκας να εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Κάλυμνο όπου δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί!

Η γυναίκα ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, καυκάσια, ύψους περίπου 1,60 μ., είχε χρώμα μαλλιών καστανά, ήταν ενδεδυμένη με μαγιό χρώματος γαλάζιου και φορούσε ρολόι χρώματος μαύρου στο αριστερό της χέρι.

Η σορός της γυναίκας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Συναγερμός στο Βόλο: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα!

Συναγερμός στο Βόλο, όπου νωρίτερα το πρωί εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό εύρημα στο Δομοκό!

Συγκεκριμένα, σε σπίτι που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία στον Βόλο κλήθηκε να μεταβεί το πρωί της Τρίτης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τα μέλη του οποίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μακάβρια εικόνα, καθώς εντόπισαν το πτώμα ενός 42χρονου σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μετά από γνωστοποίηση του θέματος στην αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από γείτονες καθώς ο 42χρονος δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε αλλά δεν παρέλαβε τη σορό του και, όπως έγινε γνωστό, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Φρίκη: 38χρονος "ξεκλήρισε" ολόκληρη οικογένεια, αντρόγυνο και ανήλικο παιδί και έκανε σ@ξ με το πτώμα της γυναίκας!

Μια άγρια και ανατριχιαστική δολοφονία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, ένας 38χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε έναν 35χρονο, τη σύζυγό του και το μόλις 4 μηνών γιο τους, ενώ στην συνέχεια επί τρεις ολόκληρες ώρες έκανε σεξ με τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Ινδία, που λέγεται Νασιρουντίν, έχει χαρακτηριστεί ως "σεξομανής" και "νεκρόφιλος". Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και ο διαμελισμός του.

Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και το διαμελισμό του, σύμφωνα με τη Dailymail o δολοφόνος ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του λέγοντας ότι εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας, σκότωσε χτυπώντας με μια μεγάλη πέτρα στο κεφάλι τον πατέρα και έσφαξε τη μητέρα με το πτώμα της οποίας έκανε σεξ επί τρεις ώρες.

Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια τραυμάτισε την 10χρονη κόρη και τον 4χρονο γιο του ζευγαριού και βίασε το κορίτσι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share