Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στου Κουκάκι: Εκκένωση τριών κτιρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη!

Τι συνέβη;

18 Δεκεμβρίου 2019 07:48
Συναγερμός στου Κουκάκι: Εκκένωση τριών κτιρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη!

Επί ποδός βρίσκεται από νωρίς το πρωί η ΕΛ.ΑΣ που ξεκίνησε νέα επιχείρηση εκκένωσης τριών κτιρίων στο Κουκάκι που βρίσκονται υπό κατάληψη. Ωστόσο, μην ξεχνάμε και την τελευταία επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ για εκκένωση ενός κτιρίου στα Εξάρχεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σε μια τουλάχιστον από τις επιχειρήσεις στην κατάληψη της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι υπάρχει και ένταση καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκονται αντιεξουσιαστές.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ ενώ οι αντιεξουσιαστές ανέβηκαν στην ταράτσα για να πετάξουν πέτρες ενώ χρησιμοποίησαν και πυροσβεστήρες για να απωθήσουν τους αστυνομικούς.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης καθώς προσπαθούν να μπουν στο κτήριο κόβωντας τα λουκέτα με τροχό

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άλλα δύο κτήρια που εκκενώνονται βρίσκονται στις οδούς Αρβάλης 3 και Παναιτωλίου 21 με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένταση υπάρχει και στο κτήριο της οδού Παναιτωλίου καθώς και εκεί υπάρχουν μέσα καταληψίες.

H κατάληψη της οδού Ματρόζου είχε εκκενωθεί και στις 12 Μαρτίου του 2018 με αντιεξουσιαστές να προχωρούν σε ανακατάληψη του κτηρίου λίγες ημέρες αργότερα.

Η επιχείρηση της Τετάρτης ακολουθεί αυτήν που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με την ΕΛΑΣ να εκκενώνει την κατάληψη Κουβέλου στο Μαρούσι στο πλαίσιο της υλοποίησης του τελεσιγράφου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για εκκένωση των κατειλημμένων κτηρίων στην Αθήνα.

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο χριστουγεννιάτικο χωριό!

Χαμός επικράτησε στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (16/12) όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Μητέρες και παιδιά έτρεχαν πανικόβλητες να κρυφτούν καθώς κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ένας Γεωργιανός υπό την επήρεια αλκοόλ ενεπλάκη σε επεισόδιο και άρχισε να πυροβολεί. Ο 60χρονος, στη διασταύρωση των οδών Χαλκέων με Φιλίππου έξω από το σπίτι του, διαπληκτίστηκε έντονα με άλλα 3 άτομα, όταν ξαφνικά έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους. Το όπλο όμως μπλόκαρε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ βρήκαν και το όπλο που χρησιμοποίησε πεταμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Βουτιά» θανάτου άνδρα από μπαλκόνι!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του μετά από «βουτιά» θανάτου που έκανε από μπαλκόνι! Ενώ, τα ξημερώματα παραλίγο να έχουμε θύματα μετά από πυροβολισμούς που είχαμε σε νυχτερινό κέντρο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, έπεσε από μεγάλο ύψος πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς στο παράθυρο του φωταγωγού της οικοδομής βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που πιθανολογείται ότι ανήκει στο θύμα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα!

Συναγερμός χτύπησε τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από νυχτερινό κέντρο, άλλο ένα σκηνικό φαρ ουεστ μετά την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς που είχαμε στη Κρήτη!

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου επτά ατόμων επιχείρησε να μπει σε γνωστό μαγαζί της πόλης, εκ των οποίων ο ένας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κρατούσε πιστόλι.

Στα άτομα που φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού, δεν επιτράπηκε η είσοδος, οπότε αποχώρησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αμέσως μετά ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν στο σημείο και κλήθηκε αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή με ισχυρή δύναμη. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share