Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στην Κρήτη! Άγρια συμπλοκή!

Πανικός στο Ασήμι!

12 Νοεμβρίου 2019 08:03
Πυροβολισμοί στην Κρήτη! Άγρια συμπλοκή!

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας.

Μακελειό στην Κύπρο: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι!

Όπως αναφέρει το apopsilive.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πυροβολισμοί «έπεσαν» από τους επιβαίνοντες ενός οχήματος με στόχο τους επιβαίνοντες ενός δεύτερου οχήματος με το οποίο και διασταυρώθηκαν στο ύψος της Παγκρήτιας και στο δρόμο που ενώνει το Ασήμι με τις Στέρνες.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Οι άγνωστοι που πυροβόλησαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και με πατημένη την κόρνα για να διαφύγουν ευκολότερα της κυκλοφορίας εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Στο σημείο της συμπλοκής συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος που πετάχτηκε έντρομος από σπίτια, παρακείμενα καταστήματα και καφετέριες καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής με δεκάδες πολίτες αλλά και παιδιά-μαθητές φροντιστηρίων, να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου έγινε η συμπλοκή και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών!

Από τους πρώτους που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος ήταν και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτα περιστατικά που αμαυρώνουν την εικόνα της τοπικής κοινωνίας με τους φιλήσυχους πολίτες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της περιοχής. Ο ίδιος καταδίκασε το περιστατικό, επεσήμανε ότι από θαύμα κάθε φορά δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και ζήτησε να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και οι περιπολίες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πυροβολισμοί σε καφε-μπαρ στον Πειραιά: Σοβαρά τραυματισμένη μια γυναίκα στο κεφάλι!

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε κατάστημα καφέ-μπαρ στον Πειραιά, με μια γυναίκα να καταλήγει τραυματισμένη! Μακελειό στην Κύπρο: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τη σύντροφό του. Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα άρπαξε το όπλο του άνδρα, το οποίο κατείχε παράνομα, και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει, ωστόσο κατά την προσπάθειά του το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Η μεν γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο, συνελήφθη και του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.

Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι! Τι συνέβη;

Να υπενθυμίσουμε ο άντρας ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν!

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά επιβατών οχήματος στο Χαϊδάρι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι τον 49χρονο που πυροβόλησαν συνόδευε μηχανή με 2 άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία.

Επίσης, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών. Ο 49χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Από το σημείο έχουν περισυλλέγει 16 κάλυκες. Το θύμα είναι γνωστό στις αρχές καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν ανατινάξει τα γραφεία του το 2016. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι! Πυροβόλησαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητο! (Video)

Πυροβόλησαν άνδρα στο Χαϊδάρι! Η είδηση προκαλεί σοκ!

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν πριν από λίγα λεπτά έναν άνδρα στο Χαϊδάρι. Το θύμα βρίσκεται αιμόφυρτο εντός Ι.Χ. στην οδό Σατωβριάνδου. Χαϊδάρι: Έπεσαν πυροβολισμοί για ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Ο τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας πυροβολήθηκε έξι φορές με όπλο πιθανότατα των 9 χιλιοστών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share