Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα! (Video)

Πανικός!

16 Δεκεμβρίου 2019 08:12
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί  έξω από νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα! (Video)

Συναγερμός χτύπησε τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από νυχτερινό κέντρο, άλλο ένα σκηνικό φαρ ουεστ μετά την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς που είχαμε στη Κρήτη!

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου επτά ατόμων επιχείρησε να μπει σε γνωστό μαγαζί της πόλης, εκ των οποίων ο ένας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κρατούσε πιστόλι.

Στα άτομα που φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού, δεν επιτράπηκε η είσοδος, οπότε αποχώρησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αμέσως μετά ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν στο σημείο και κλήθηκε αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή με ισχυρή δύναμη. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Μακελειό στο Μεξικό: 4 νεκροί από πυροβολισμούς!

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικό έλαβε χώρα ένα τραγικό συμβάν το Σάββατο όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Μην ξεχνάμε πως πριν δυο μόνο ημέρες πυροβολισμοί είχαν σημειωθεί και στη ναυτική βάση της Φλόριντα.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έκανε περιοδεία εκτός πρωτεύουσας χθες.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διενεργείται, οπλισμένος άνδρας μπήκε σε κτίριο πάνω σε πεζόδρομο κοντά στο ανάκτορο, ψάχνοντας κάποιο σημείο να ανακουφιστεί, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Όταν δύο άνθρωποι μέσα στο κτίριο τον επέπληξαν, ο άνδρας τράβηξε πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί.

Φθάνοντας στο σημείο, αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες κι άνοιξαν πυρ εναντίον του ενόπλου.

Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών βρήκαν τον ένοπλο και άλλους δύο ανθρώπους νεκρούς, σύμφωνα με την αστυνομία. Άλλο ένα από τα θύματα του ενόπλου εξέπνευσε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, ενημέρωσαν οι αρχές.

Πάνω από 100 αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου κι απέκλεισαν τον πεζόδρομο, κατέγραψαν πλάνα που μεταδόθηκαν από μεξικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το κτίριο όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο βρίσκεται σε στενό πεζόδρομο που φαρδαίνει καθώς πλησιάζει σε μια πίσω είσοδο της έδρας της κυβέρνησης που χρησιμοποιούν κυρίως δημόσιοι λειτουργοί και εργαζόμενοι των ΜΜΕ.

Ο Λόπες Ομπραδόρ ανέλαβε την εξουσία πριν από έναν χρόνο, υποσχόμενος να προωθήσει τη διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση των δημοσίων πόρων.

Ανακοίνωσε πως η δική του αμοιβή μειώνεται στο μισό κι αποποιήθηκε διάφορα προνόμια, καταργώντας μεταξύ άλλων την υπηρεσία προστασίας του προέδρου — σώμα σχηματισμένο κατ’ εικόνα της αμερικανικής Secret Service — και, αφού μετέτρεψε την επίσημη προεδρική κατοικία Los Pinos («Τα πεύκα») σε πολιτιστικό κέντρο, εγκατέστησε το γραφείο του στο Εθνικό Ανάκτορο, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, χώρο που αποτελεί έδρα της εξουσίας στο σημερινό Μεξικό για αιώνες, από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας των Αζτέκων.

Συναγερμός στο Μισισίπι: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο! (Video)

Συναγερμός σε πανεπιστήμιο του Μισισίπι καθώς ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματία.

Ένοπλη συμπλοκή, με δύο τραυματίες, μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε, στη συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ, στο κέντρο της Αθήνας.

Πυροβολισμοί στην Νέα Ορλεάνη με 11 τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί σε πάρκιγνκ σχολείου - Ο δράστης αυτοκτόνησε!

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share