Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κάμερα σε σχολείο καταγράφει τον φύλακα να κάνει κάτι φρικτό σε ένα παιδί! (Video)

Σοκάρει το βίντεο!

16 Δεκεμβρίου 2019 14:47
Κάμερα σε σχολείο καταγράφει τον φύλακα να κάνει κάτι φρικτό σε ένα παιδί! (Video)

Η κάμερα σε ένα σχολείο στην Ν.Καρολίνα στις ΗΠΑ, κατέγραψε τον σχολικό φύλακα να κακοποιεί παιδιά. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την αποτρόπαια πράξη του!

Οι κάμερες αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα, και μπορούν να καταστρέψουν και μακροχρόνιες φιλίες. Όταν πρόκειται για περιστατικά βίας πάντως, πρέπει να βγαίνει το υλικό στην δημοσιότητα. Συγκεκριμένα έπιασε το παιδί και αφού το σήκωσε στον αέρα άρχισε να το σέρνει στον διάδρομο, μέχρι το γραφείο του διευθυντή. Το βίντεο έχει προκαλέσει οργή σε όλο το διαδίκτυο.

Η σκηνή εκτυλίσσεται στο Vance County Middle School, και βλέπουμε τον σερίφη και φύλακα να πιάνει το παιδί και με βία να το πετάει στο έδαφος. Στην συνέχεια το ξαναπιάνει και το ξαναρίχνει κάτω, πριν προλάβει να σταθεί στα πόδια του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εν λόγω συμβάν, όπως δήλωσε ο Κάρτις Μπρέιμ στο WNCN. Συγκεκριμένα είπε: "Είδαμε το βίντεο ξανά και ξανά. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι, μιας και εμείς στέλνουμε τα παιδιά μας στο ίδιο σχολείο, και το συμβάν μας εντείνει την ανησυχία."

Πρόσθεσε ότι για τον υπάλληλο, ένας από τους δύο που έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μετ 'αποδοχών, έχουν ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει όλη την κοινωνία!

"Δεν περιμένω από τον αναπληρωτή μου ή από κάποιον αναπληρωτή ή επιθεωρητή στη Βόρεια Καρολίνα να εκτελεί τα καθήκοντά του με αυτόν τον τρόπο", ανέφερε η σχολική περιοχή σε δήλωση που έλαβε η WNCN. "Η ασφάλεια των μαθητών μας ήταν και εξακολουθεί να είναι υψίστης σημασίας για την περιοχή μας".

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Φρίκη! Μητέρα σκότωσε το μωρό της επειδή της έσπασε την τηλεόραση!

Σοκάρει ο θάνατος ενός αγοριού 20 μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος προήλθε μετά από χτυπήματα της 20χρονης μητέρας του. Κατηγορείται πως βασάνισε μέχρι θανάτου το παιδί της επειδήτ ης χάλασε την τηλεόραση!

Η ενδοοικογενειακή βία είναι μια μάστιγα στις μέρες μας και τα περιστατικά της ολοένα και αυξάνονται. Από την άλλη η αμέλεια και η ανευθυνότητα των γονιών είναι επίσης, κάτι που απασχολεί το τελευταίο καιρό, αφού ένα 3χρονο παιδί έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου...

Η ιστορία της κακοποίησης του αγοριού αποκαλύφθηκε την προηγουμενη Πέμπτη, όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσκομείο βαριά τραυματισμένο, ωστόσο δυο ημέρες μετά έχασε τη μάχη, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 20χρονης Ριόνα Νίκολς, στην οποία αποδόθηκαν οι κατηγορίες της μέχρι θανάτου κακοποίησης, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, παρουσιάζουν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία ήταν το παιδί, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστηρίο τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια αρνείται σε πρώτη φάση τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως το παιδί έπαιζε με τα καλώδια της τηλεόρασης, με συνέπεια η συσκευή να πέσει και να το πλακώσει.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αγοριού, ωστόσο μέλη της οικογένειας, που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η μητέρα εκνευρίστηκε όταν το παιδί προκάλεσε βλάβη στην τηλεόρασή της και «απάντησε», τραυματίζοντάς το σοβαρά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share