Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγική κατάληξη σε ομηρία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά!

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν εικόνες φρίκης!

2 Δεκεμβρίου 2019 07:20
Τραγική κατάληξη σε ομηρία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά!

Στις ΗΠΑ μια ομηρία κατέληξε σε τραγωδία όταν νεκροί κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι ανάμεσα τους και δυο παιδιά! Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σκηνές φρίκης από το σημείο του εγκλήματος!

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Να σας θυμίσουμε ακόμα: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα: 24 νεκροί, 18 τραυματίες!

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα κτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

Πυροβολισμοί στην Νέα Ορλεάνη με 11 τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί σε πάρκιγνκ σχολείου - Ο δράστης αυτοκτόνησε!

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

Μεξικό: 14 νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών!

Μετά από ανταλλαγή πυρών βρήκαν ακαριαίο θάνατο δέκα ένοπλοι μέλη καρτέλ και τέσσερις αστυνομικοί, χθες Σάββατο σε μια πόλη στο Μεξικό κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανέφεραν οι αρχές της Πολιτείας Κοαχουίλα!

Δείτε και αυτό: Δολοφονία στο Ζεφύρι: Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του Γιώργου Λυγερού! (Video)

Η πολιτειακή κυβέρνηση τόνισε ότι αξιωματούχοι της κρατικής ασφάλειας συγκρούστηκαν με ένοπλους στη μικρή πόλη Βίγια Ουνιόν, 65 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της συνοριακής πόλης Πιέδρα Νέγκρα. Στεκούμενος έξω από τα - γεμάτα με σημάδια από σφαίρες - γραφεία του δημαρχείου της Βίγια Ουνιόν, ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μιγκέλ Ανχκελ Ρικέλμε δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι επτά ένοπλων και τεσσάρων αστυνομικών.

Η κυβέρνηση της Πολιτείας σε ανακοίνωσή της λίγο αργότερα επισήμανε ότι τρεις ακόμη ένοπλοι σκοτώθηκαν, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών ενόπλων στους δέκα. Το μεσημέρι άρχισαν να ακούγονται σφοδροί πυροβολισμοί και ένα κομβόι φορτηγών με ενόπλους φαινόταν στους δρόμους της Βίγια Ουνιόν, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Άλλα βίντεο έδειχναν σύννεφα καπνού πάνω από την πόλη. Το πρακτορείο Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των βίντεο.

Το ξέσπασμα βίας συνέβη δύο μέρες μετά αφότου ο Μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ διεμήνυσε πως δεν θα δεχτεί καμία ξένη παρέμβαση στη χώρα για να αντιμετωπίσει βίαιες εγκληματικές συμμορίες, τονίζοντας ότι το Μεξικό θα χειριστεί το πρόβλημα. Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε πως σχεδιάζει να χαρακτηρίσει μεξικανικά καρτέλ τρομοκρατικές οργανώσεις, προκαλώντας ανησυχίες ότι η κίνηση αυτή μπορεί να χρησιμεύσει ως πρελούδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιχειρήσουν να επέμβουν μονομερώς στο Μεξικό.

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ αναμένεται να επισκεφθεί το Μεξικό την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει ζητήματα συνεργασίας για την ασφάλεια. Ο κεντροαριστερός πρόεδρος του Μεξικού δηλώνει πως σκοπός του είναι να μειωθεί η βία στη χώρα αφότου ανέλαβε την εξουσία τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι προσπάθειες της κυβέρνησής του γι’ αυτό δεν μοιάζουν να φέρνουν καρπούς.

ΗΠΑ: Νεκροί 9 άνθρωποι μετά από συντριβή αεροσκάφους! Τα 2 ήταν παιδιά!

Τραγικό θανάτο βρήκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων 2 ήταν παιδιά, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη χθες Σάββατο στην Νότια Ντακότα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ!

Δείτε επίσης: Τραγωδία στις ΗΠΑ: 5 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο! (photos)

Τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή του Pilatus PC-12, ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους που μεταφέρει μέχρι 12 άτομα. Το αεροσκάφος συνεντρίβη καθώς βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης, τόνισε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) ανέφερε στο Twitter ότι ερευνά «τη συντριβή ενός PC-12 Pilatus κοντά στο Τσαμπερλέιν». Για την περιοχή είχε εκδοθεί έκτακτο δελτίο καιρού με προειδοποίηση για χειμερινή καταιγίδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share