Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα βάζει κάμερα και καταγράφει την στιγμή που η επιστήθια φίλη της...κάνει κάτι συνταρακτικό μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της!

11 Δεκεμβρίου 2019 15:16
Γυναίκα βάζει κάμερα και καταγράφει την στιγμή που η επιστήθια φίλη της...κάνει κάτι συνταρακτικό μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Μια γυναίκα στην Αγγλία, που μένει μόνη της με το παιδί της, κατέγραψε την στιγμή που η επί 14 χρόνια κολλητή της φίλη κλέβει μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τοποθέτησε κάμερα μέσα στην κουζίνα και είδε την φίλη της να της κλέβει λεφτά από το προτοφόλι! Το κλέψιμο πρέπει να τιμωρείται...

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας. Τα περισσότερα που αποκαλύπτονται απογοητεύουν και σοκάρουν, όπως συνέβη και σε κάποιους γονείς που ανακάλυψαν τι γινόταν ενώ το μωρό τους κοιμόταν στο δωμάτιο του.

Η 27χρονη Σαμάνθα Γουντ, από το Hedon, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, όταν αντίκρισε την 28χρονη κολλητή της φίλη, Μελλίσα Κόλιερ, να κλέβει ενώ έκανε τσάι στην κουζίνα. Πλάνταξε σε κλάματα και έχασε όλη την εμπιστοσύνη που της είχε.

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν είδε να λείπουν λεφτά από τον κουμπαρά της κόρης της και το βάζακι που μάζευαν μαζί κέρματα. Τότε έστησε μια κρυφή κάμερα στην κουζίνα, η οποία κατέγραψε την Μελίσσα να παίρνει τα λεφτά και να τα κρύβει στο σουτιέν της.

Η Κόλλιερ παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Hull μια σειρά από κλοπές που είχε διαπράξει, αφού είχαν το καταγεγραμμένο υλικό της κάμερας. Εκείνη την μέρα αρνήθηκε τις κατηγορίες, και έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα λέγοντας στην Σαμάνθα: " Σου έφτιαξα τσάι."

Τα λόγια της μητέρας συγκινούν: " Είμαι πληγωμένη. ήξερε ότι παλεύω με τα οικονομικά για να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες, και ότι αναθρέφω έναν γιο μόνη μου. Ήταν η καλύτερη μου φίλη και τις τα έλεγα όλα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς".

"Δεν πίστευα στα μάτια μου και δεν ήθελα να χάσω μια φίλη. Έφτασα να αμφισβητώ τον εαυτό μου και σκεφτόμουν μήπως τα ξοδεύω χωρίς να το καταλαβαίνω."

Από την άλλη η "φίλη της" απολογήθηκε λέγοντας : "Λυπάμαι Σάμι, ξέρω ότι αγωνίζεσαι και δεν έπρεπε να πάρω χρήματα από εσένα και τον Λουκά για το θέμα. Ήμουν εγωίστρια την εποχή εκείνη. Θα έπρεπε να είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσα. "

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πατέρας με κρυφή κάμερα κατέγραψε τον 6χρονο γιο του επειδή φερόταν περίεργα να κάνει κάτι ανατριχιαστική στις 2 τα ξημερώματα!

Ο Κόντι Ράι θεωρεί ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας.

Διδάσκει τα παιδιά του να μην ενοχλούν ή να χαλούν την ιδιοκτησία των άλλων ανθρώπων, ή να κάνουν σαν τρελά μέσα στο σπίτι. Και νομίζει πως τα παιδιά του τον υπακούν.

Ο Κόντι είναι τόσο ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα ασφαλείας στο σπίτι για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Αλλά, καθώς τσέκαρε για ώρες τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του, πρόσεξε κάτι παράξενο. Ο 6χρονος γιος του, ο Ντίλαν, πιάστηκε στην κάμερα στις 2 το ξημέρωμα. Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ;

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήξει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! (Video)

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα.

Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Ο Κόντι ήταν αρκετά αναστατωμένος με το υλικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, απ’ το να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και ένα τελευταίο κομμάτι του βίντεο στο σύστημα, πριν η κάμερα απενεργοποιηθεί μυστηριωδώς: ένα “κοντινό” του Dylan που καταγράφτηκε στην διαδικασία διακοπής της κάμερας.

Αυτό το βίντεο είναι λίγο ανατριχιαστικό, σχεδόν σαν να βγήκε από ταινία τρόμου! Ίσως ο Ντίλαν να μπορέσει να δικαιολογηθεί αν πει στον μπαμπά του ότι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν το δικό του θρίλερ!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Αγόρι 8 ετών πάλεψε με λιοντάρι! Περιγράφει πως κατάφερε να γλιτώσει! (Video)

Η τελευταία λήψη του βίντεο πριν να κλείσει “μυστηριωδώς” η κάμερα!

Όμως κάποια στιγμή η κάμερα έκλεισε! Μυστηριωδώς: Η Τελευταία λήψη του βίντεο σοκάρει!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share