Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο σοκ από την κακοκαιρία: Ανετράπη φορτηγό πάνω σε περιπολικό με επιβαίνοντες! (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα !

11 Δεκεμβρίου 2019 12:02
Τροχαίο σοκ από την κακοκαιρία: Ανετράπη φορτηγό πάνω σε περιπολικό με επιβαίνοντες! (video)

Φορτηγό ανατραπεί με δύναμη πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς λόγω άσχημων καιρικών φαινομένων!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στην Αγγλία, αφού μετά από τις πλημμύρες και τους ισχυρούς ανέμους της κακοκαιρίας ένα φορτηγό έχασε την πορεία και έπεσα πάνω σε περιπολικό. Κακοκαιρία όμως σημειώθηκε και στη χώρα μας με αποτέλεσμα την κατάρρευση γέφυρας.

Οι καιρικές προειδοποιήσεις για την προστασία των οδηγών μεταδόθηκαν από χθες σε όλη την Αγγλία, τονίζοντας ότι οι ισχυρές ριπές είναι πιθανό να προκαλέσουν καθυστερήσεις στα σιδηροδρομικά δίκτυα και στους δρόμους για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με ταχύτητα.

Παρά τις προειδοποιήσεις βέβαια τα ατυχήματα δεν έλειψαν καθώς η θύελλα που ξέσπασε τα σάρωσε όλα στο πέρασμά της. Η συντριβή του φορτηγού με το περιπολικό ήταν μοιραία και άφησε πίσω της έναν νεκρό λοχία.

Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο μεταξύ Haddington και Dunbar στη Σκωτία, όταν το αστυνομικό όχημα έλεγχε την κυκλοφορία μακριά από την εξωτερική λωρίδα.

Τα μέτρα του καιρού πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα με μια προειδοποίηση σχετικά με την προσοχή των οδηγών σε όλη τη Σκωτία. Προειδοποιεί για τις παγωμένες επιφάνειες που πιθανόν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως και οι συχνές καταιγίδες, η έντονη βροχή και το χαλάζι, ειδικά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού!

Στην Λεωφόρο Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ ανάμεσα σε μία νταλίκα και μια μοτοσικλέτα. Ο μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταίο του πνοή στην άσφαλτο και ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Τροχαίο στη Λάρισα! Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από τη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο Κιλελέρ, όταν τρένο παρέσυρε ΙΧ και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ στο σημείο του ατυχήματος σπεύδει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή (8/12) στην Λεωφόρο Συγγρού με έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανή κάτω από άγνωστους λόγους, αλλά ευτυχώς δεν είχε μοιραία κατάληξη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share