Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός Κυρίου στην Εύβοια από την κακοκαιρία: Κατέρρευσε γέφυρα, αποκλείστηκαν χωριά! (video)

Απίστευτες εικόνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας!

11 Δεκεμβρίου 2019 10:25
Χαμός Κυρίου στην Εύβοια από την κακοκαιρία: Κατέρρευσε γέφυρα, αποκλείστηκαν χωριά! (video)

Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία, η οποία έκανε το πέρασμά της και από την Εύβοια προκαλώντας πολλά προβλήματα, εκτός από την Αττική!

Το ορμητικά νερά παρέσυραν τη γέφυρα με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Η γέφυρα βρίσκεται ανάμεσα στις Γούβες και το Αγριοβότανο, στο Αρτεμίσιο του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, στον κεντρικό άξονα Χαλκίδας – Αιδηψού, στην Εύβοια.

Στο σημείο ενεργούν ήδη μηχανήματα του δήμου υπό την επίβλεψη του δημάρχου Γιάννη Γκοντζιά, ενώ έχει ενημερωθεί και σπεύδει εκεί ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Κωστόπουλος και τεχνικό κλιμάκιο.

Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις προς την ενότητα του Αρτεμισίου στις απόλυτα απαραίτητες.

Δείτε βίντεο από το σημείο στο Athensmagazine.gr:

Η "Διδώ" συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της. Άστατος και επικίνδυνος ο καιρός (Video)!

O Tάσος Αρνιακός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 παρουσίασε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον διάσημο μετεωρολόγο συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με τα φαινόμενα σήμερα να γίνονται εντονότερα στην Αττική και κυρίως στις βόρειες περιοχές της μιας και η κακοκαιρία "Διδώ" έχει δώσει το παρών δυναμικά. Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει γίνει μια πρόγνωση για τον καιρό που θα επικρατήσει έως και τα Χριστούγεννα αλλά και για τις περιοχές στις οποίες θα χιονίσει.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share