Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε η Άννα Καρίνα!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο...

15 Δεκεμβρίου 2019 11:25
Πέθανε η Άννα Καρίνα!

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε η Άννα Καρίνα!

Η ηθοποιός με το χλωμό πρόσωπο και τα μεγάλα γαλαζόγκριζα μάτια είχε γυρίσει στην δεκαετία του 1960 επτά ταινίες. Η ίδια "έφυγε" έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 79 ετών στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση ήρθε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ για όσους δεν την θυμούνται, η Γαλλίδα δανικής καταγωγής, ήταν γνωστή για τις ταινίες της με τον Γκοντάρ, ο οποίος και ήταν ο τότε σύντροφός της, ενώ είχε δοκιμάσει τον εαυτό της και στον μουσικό τομέα, τραγουδώντας στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Απέραντη θλίψη ωστόσο είχε ο καλλιτεχνικός χώρος και πριν λίγες ημέρες, με την είδηση πως πέθανε αγαπημένος ηθοποιός.

Πέθανε ο Βασίλης Κουτκιάς!

Θλίψη έφερε σε όλη την Λαμία η είδηση του θανάτου, του Βασίλη Κουτκιά, που αν και πάλεψε τρία χρόνια με την επάρατη νόσο, «έφυγε» χθες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

Σοκ επικρατεί και στην Κρήτη, όταν μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, και άφησε την τελευταία της πνοή στο κρουαζιερόπλοιο, όπου βρισκόταν. Το ίδιο άδικος ήταν και ο θάνατος του οικογενειάρχη, μόλις 44 ετών, άνδρα από την Λαμία!

Ο Βασίλης Κουτκιάς γεννήθηκε το 1975 στη Λαμία. Ήταν γιος της Ευμορφίας και του Γεωργίου Κουτκιά, παντρεμένος με τη Αντιγόνη Μαλούση από τη Θεσσαλονίκη και έχουν δύο κοριτσάκια ηλικιάς 7 και 9 ετών. Είναι αδελφός του Παναγιώτη Κουτκιά, ο οποίος είναι Κλασσικός Φιλόλογος, που παραμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λαμία.

Το 1993 αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Λαμίας και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στην Ιατρική Πληροφορικής στο ΑΠΘ.

Η κηδεία του έγινε στις 4:00 το απόγευμα του Σαββάτου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια, που επέστρεψε από το Παρίσι.

Ο Βασίλης Κουτκιάς ήταν Ερευνητής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ), στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) με αντικείμενο «Βιοϊατρική Πληροφορική με έμφαση στα συστήματα ασφάλειας φαρμακευτικών ουσιών και σκευασμάτων» (δείτε σχετική ανάρτηση εδώ)

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντάσσονταν στη θεματική περιοχή της Βιοϊατρικής Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες γνώσης, τα συστήματα υποστήριξης ιατρικής απόφασης και τη διάχυτη υπολογιστική και πεδία εφαρμογών την ασφάλεια φαρμάκων και την εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών υγείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share