Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος...

8 Δεκεμβρίου 2019 16:09
Σοκ: Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον αιφνίδιο θάνατο γνωστού επιχειρηματία που «έφυγε» τα ξημερώματα από ανακοπή, άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον θάνατο του 3χρονου γιου, επίσης γνωστού επιχειρηματία!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αυγέρη, ιδιοκτήτη του «Κτήματος Αυγέρη», τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 64 ετών, ξαφνικά στις 2:30′ τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν.

Ο Δημήτρης Αυγέρης υπήρξε πολλά χρόνια επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Αρχικά είχε κατάστημα πάνω στην εθνική οδό στο Μώλο και στη συνέχεια εστιατόριο στα Καμένα Βούρλα. Τα τελευταια 20 χρόνια περίπου είχε φτιάξει το γνωστό «Κτήμα Αυγέρη» στο Καινούργιο, όπου φιλοξενούσε γάμους, βαπτίσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός όχι μόνο στη Λοκρίδα αλλά σε όλη τη Φθιώτιδα, λόγω της έντονης επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Παρασκευή και τα δυο του παιδιά Κορίνα και Νίκο.

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Ο Χάρι Μόρτον γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στα 38 του μέσα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης των εστιατορίων Pink Taco γνωστός και ως ο «γόης στις σκιές» του Χόλιγουντ, εντοπίστηκε νεκρός από τον μικρότερο αδελφό του, Μάθιου Μόρτον ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια θανάτου του καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

«Ο Harry ήταν οραματιστής και εστιάτορας μπροστά από την εποχή του ενώ οι συνεισφορές του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν πολυάριθμες. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το εστιατόριο Pink Taco.

Για πολλά χρόνια ο Χάρι Μόρτον ήταν ο «γνωστός άγνωστος» στην παροικία των διασήμων του Χόλιγουντ. Αυτό γιατί δεν ήταν κάποιος ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός για τη ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό!

Ο Χάρι Μόρτον ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων και ενός κλαμπ. Παρόλα αυτά είχε πολλές επαφές με διάσημους, ιδίως θηλυκού γένους.

Μία απ΄αυτές με τις οποίες συνδέθηκε ερωτικά για ένα διάστημα ο Χάρι Μόρτον ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν που εξέφρασε τη λύπη της με μια ανάρτηση στο Instagram.

Εκτός από τη Λόχαν, ο Μόρτον έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τη Ντεμί Μουρ, την Πάρις Χίλτον και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο Χάρι Μόρτον προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στο επιχειρείν στην εστίαση, αφού ο παππούς του έχτισε την αλυσίδα Morton’s The Steakhouse, ενώ ο πατέρας του είναι ένας από τους δύο ιδιοκτήτες στα Hard Rock Cafe.

Ο Χάρι Μόρτον, εκτός από το Pink Taco, είχε και το κλαμπ Viper στο δυτικό Χόλιγουντ, ενώ είχε αγοράσει τη βίλα του Έλβις Πρίσλεϊ αντί 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρός 35χρονος άνδρας!

Τραγωδία στη Λέσβο, με έναν 35χρονο άνδρα να εντοπίζεται νεκρός!

Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή που υπέστη από παθολογικά αίτια.

Τραγωδία με έναν νεκρό: Έπεσε απ' το μπαλκόνι καθώς μάζευε τα ρούχα!

Ο 35χρονος ήταν Αφγανικής καταγωγής και είχε ζητήσει άσυλο.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βρίσκονται η γυναίκα του με το μικρό τους παιδί και ο αδελφός του

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share