Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Σκότωσαν 3χρονο γιο επιχειρηματία! (Video)

Τραγωδία!

2 Δεκεμβρίου 2019 10:35
Σοκ: Σκότωσαν 3χρονο γιο επιχειρηματία! (Video)

Σοκ! Σκότωσαν 3χρονο γιο επιχειρηματία!

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιαζε σε νεαρή φοιτήτρια!

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου επιχειρηματία και τοπικού πολιτικού στο κέντρο του Κιέβου χθες Κυριακή, αλλά αντί γι’ αυτόν σκότωσαν τον γιο του, τριών ετών.

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Ο Βιατσεσλάβ Σόμπολεφ, επιχειρηματίας, μέλος του τοπικού κοινοβουλίου του Κιέβου, βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου όταν έγινε η επίθεση, σύμφωνα με την πηγή αυτή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας δεν κατονόμασε τον ιδιοκτήτη του οχήματος ούτε το θύμα. «Συνεπεία τραύματος από σφαίρα, ένα παιδί πέθανε στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών μέσω Facebook.

Ο Σόμπολεφ είναι επιχειρηματίας από την περιοχή Ντανιέτσκ, εστία της εξέγερσης των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία. Την περίοδο 2010-2011, ήταν στέλεχος της δημόσιας επιχείρησης αερίου, της Ναφτοχάζ.

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που κατηγορείτο για τη δολοφονία δημοσιογράφου!

Στους δρόμους του Κιέβου έχουν διαπραχθεί αρκετές δολοφονίες γνωστών προσωπικοτήτων αφότου η Ρωσία προχώρησε στην προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και ξέσπασε η εξέγερση των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία το 2014.

Ο Πάβελ Σαραμέτ, λευκορώσος δημοσιογράφος γνωστός για τις επικρίσεις του εναντίον της κυβέρνησης της χώρας του και για τη φιλική σχέση του με τον δολοφονημένο αντιπολιτευόμενο Ρώσο πολιτικό Μπαρίς Νεμτσόφ, σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη στο αυτοκίνητό του στο Κίεβο το 2016.

Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής του Cirque du Soleil, Γκι Λαλιμπέρτ, συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε κάνναβη στο ιδιωτικό νησί του, που βρίσκεται στον Νότιο Ειρηνικό, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές!

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γαζώθηκε» σε ενέδρα στο Χαϊδάρι!

Ο καναδός επιχειρηματίας συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από το ιδιωτικό του αεροσκάφος στη Γαλλική Πολυνησία και θα έρεθει αντιμέτωπος με το δικαστηρίο, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς. Οι δικαστικές αρχές θέλουν να πληροφορηθούν αν ο Λαλιμπέρτ έκανε διακίνηση χασίς.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Lune Rouge αναφέρει ότι ο Λαλιμπέρτ χρησιμοποιεί την κάνναβη για ιατρικούς και αυστηρά προσωπικούς σκοπούς και διαψεύδει τις φήμες ότι την καλλιεργούσε για εμπορικούς σκοπούς.

«Ο Γκι Λαλιμπέρτ διαχωρίζει πλήρως τον εαυτό του από τις όποιες φήμες τον εμπλέκουν…στην πώληση ή διακίνηση ναρκωτικών», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Polynesie Premiere, η αστυνομία ανέκρινε πριν από μερικές εβδομάδες έναν από τους συνεργάτες του Λαλιμπέρτ ως ύποπτο για την κατοχή ναρκωτικών και βρήκε φωτογραφίες από χασισοφυτείες στο κινητό του τηλέφωνο.

Είδηση σοκ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος!

Σπαραγμό στην περιοχή της Αγυιάς και της Πάτρας γενικότερα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου.

Αιτία του ξαφνικού θανάτου είναι πως υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης. Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share