Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιαζε σε νεαρή φοιτήτρια!

Είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε "Big Brother"

28 Νοεμβρίου 2019 07:50
Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιαζε σε νεαρή φοιτήτρια!

Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη ένας γνωστός επιχειρηματίας νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε μία νεαρή φοιτήτρια.

Σάλος στην Πάτρα: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί υποπτευόταν την κόpη του! Σοκαρίστηκε μ' αυτό που είδε!

Δυστυχώς, όμως, ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο διαμέρισμα και παρακολουθούσε κάθε κίνηση της ενοικιάστριας, με αποτέλεσμα η ζωή της να έχει μετατραπεί σε μιας νέας μορφής "Big Brother".

Η ένοικος, κάποια στιγμή, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποιήθηκε από την ένοικο να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που μόλις είχε εντοπίσει. Εκείνος πηγαίνοντας στο διαμέρισμα την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού, όμως η νεαρή φοιτήτρια φάνηκε δύσπιστη και έτσι κάλεσε έναν γνωστό της, ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά.

Το ίδιο πρόσωπο, εξετάζοντας προσεχτικά το εξάρτημα, διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρά αποτελεί μέρος του συστήματος συναγερμού, αλλά πως πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η κοπέλα τρόμαξε και απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

Σοκ στην Κρήτη: Κατέγραφε με κρυφή κάμερα τουρίστριες σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του δωματίου, στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, είχε τοποθετήσει ένας συντηρητής προκειμένου να καταγράφει όλα όσα έκαναν ανυποψίαστες τουρίστριες.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας, όταν τρεις νεαρές Γερμανίδες που διέμεναν στο εν λόγω δωμάτιο αντιλήφθηκαν τη μικρή συσκευή που είχε τοποθετηθεί στον χώρο του λουτρού.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στις αρχές και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί από έναν 40χρονο εργαζόμενο του ξενοδοχείου.

Ο συντηρητής συνελήφθη και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Τρόμος για 16χρονη στη Θεσσαλονίκη: 34χρονος αυνανίστηκε μπροστά της!

Τρόμος για μια 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη με έναν 34χρονο να αυνανίζεται μπροστά της σε στάση λεωφορείου!

Ποινή 8 μηνών φυλάκισης πήρε 46χρονος που που αυνανιζόταν σε αθλητικό χώρο!

Συγκεκριμένα, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ , στην οδό Γεωργικής Σχολής, χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην ανήλικη η οποία αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Σοκ στη Λέρο: Σάτυρος αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες!

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτήριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.

Σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share